reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Aktualizacja tabeli.
21 dziewczynek, 15 chłopców.
69491a9dddc8b83f1834bca537d4418b.jpg

Anusiek1508
Asia1996
Kempu
xxsweetheart94xx

Czy Wy już wiecie kto mięszka pod Waszym serduchem?

oar8pg4n1kii9v0d.png
Prosze o zmiane bo na usg wyszla dziewczynka jednak :)

reklama
Justyna [emoji16] dzięki od niedawna maszyną o nadganiam ręcznie jak coś się psuje mąż naprawia bo ja nie umiem i tak w kółko ale mam relaks chociaż [emoji16] a z materiałami nie ułatwiłyście mi hihihi

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

O widze ,ze sie zakumplujemy ja tez lubie sobie czasem poszyc .Dzis zaczelam spodenkibilde 1(1).JPG bilde 2(1).JPG ,ale zabraklo mi gumki na pas i nogawki :/ poza tym kiepsko sie czuje wiec musze te moje pasje odstawic na lepszy dzien .

Załączniki

• bilde 1(1).JPG
    bilde 1(1).JPG
    85,5 KB · Wyświetleń: 98
  • bilde 2(1).JPG
    bilde 2(1).JPG
    75,9 KB · Wyświetleń: 103
Hej Wszystkim! zaszalałam i kupiłam już łóżeczko. Wiem, że to wcześnie, ale wolę rozłożyć wydatki na części niż kupować wszystko na raz. Pościele, kocyki, kołderki - cudne, kolorowe, przesłodkie, ale chyba też sama uszyję tak dla frajdy ;) Zwariowałam!!!!!!! :D
Ja łóżeczko mam już od czwartego miesiąca kupione więc spokojnie [emoji16]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

A mi ostatnio coś odbiło i cały czas oglądam rzeczy dla dziewczynek! Może jakoś podświadomie na mnie działa i jednak Zuzia siedzi :errr: dwa razy miałam potwierdzone na 100% chłopak a mi jakoś odbilo i przeglądając jakiekolwiek rzeczy najbardziej mi się rzucaja w oczy i bliżej sie przyglądam tym rzeczom dla dziewczynek! A nie miałam życzeń co do płci. Nie wiem czemu mi sie przedstawilo ale muszę się doprowadzić do porządku znów :D

Idę na rekord... sobota pobudka o 6, wczoraj o 4, dziś o 5...
Tak się nad czymś zastanawiałam, miałam Was zapytać i zapomniałam... [emoji12]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry