rudziutka38
Fanka BB :)
Ja też nie mogłam we wcześniejszej ciąży dodać cytryny bo wyniki wychodziły sfałszowane i trzeba było powtarzać tylko ja wtedy miałam 50 glukozy a teraz 75 masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam na nfz parokrotnie robioną ukruszona jedynkę. Dopiero jakposzlam prywatnie to zrobili mi porządnie i mam już ja od jakiś 5 lat.
Ja dopiero na 14.30 i jakoś mi to zglowy wypadło.11 40 połówkowe. Stres jak cholera... trzymajcie kciuki któraś z WAS dziś wizytuje ?
Czyli jednak dobrze, ze wybrałam naprawę prywatnie. Dzięki za tę informację, upewniłaś mnie, że to powinna być dobrze wydana kasa ;-)Ja mialam na nfz parokrotnie robioną ukruszona jedynkę. Dopiero jakposzlam prywatnie to zrobili mi porządnie i mam już ja od jakiś 5 lat.
No ja też na glukozę dostałam skierowanie ale moja gin znając moje doświadczenia ze słodkimi płynami powiedziała ze jak raz się nie uda to mnie męczyć nie będzie.
Ja się ze swoją jedynka meczylam strasznie i zawsze jak zjadłam coś twardszego ząb się ukruszal. Wkoncu się wkurzylam i poszłam prywatnie i po problemie. Czasami lepiej zapłacić. Oczywiście nie masz gwarancji ze i po takiej wizycie ząb ci się nie zepsuje ale materiały napewno są lepsze
Na nfz badania może zrobić 3 na całą ciążę. Ja tak miałam w dwóch poprzednich i teraz widzę że też tak jest. Teraz mi zlecił dopiero drugie badania na nastepna wizytę. Morfologia, mocz, glukoza i to wsio.Mam do Was pytanie jeszcze [emoji3] czy skierowanie na podstawowe wyniki z krwi i moczu dostajecie na kazdej wizycie? Macie co miesiac je robić? Ja mam wrazenie ze troche zadko mam robione i martwie się ze moj lekarz zawodzi..
Dzień dobry dziewczynkiMam do Was pytanie jeszcze [emoji3] czy skierowanie na podstawowe wyniki z krwi i moczu dostajecie na kazdej wizycie? Macie co miesiac je robić? Ja mam wrazenie ze troche zadko mam robione i martwie się ze moj lekarz zawodzi..