rudziutka38
Fanka BB :)
Ja też nie mogłam we wcześniejszej ciąży dodać cytryny bo wyniki wychodziły sfałszowane i trzeba było powtarzać tylko ja wtedy miałam 50 glukozy a teraz 75 masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam na nfz parokrotnie robioną ukruszona jedynkę. Dopiero jakposzlam prywatnie to zrobili mi porządnie i mam już ja od jakiś 5 lat.
Ja dopiero na 14.30 i jakoś mi to zglowy wypadło.11 40 połówkowe. Stres jak cholera... trzymajcie kciuki![]()
któraś z WAS dziś wizytuje
?
![]()
Czyli jednak dobrze, ze wybrałam naprawę prywatnie. Dzięki za tę informację, upewniłaś mnie, że to powinna być dobrze wydana kasa ;-)Ja mialam na nfz parokrotnie robioną ukruszona jedynkę. Dopiero jakposzlam prywatnie to zrobili mi porządnie i mam już ja od jakiś 5 lat.
No ja też na glukozę dostałam skierowanie ale moja gin znając moje doświadczenia ze słodkimi płynami powiedziała ze jak raz się nie uda to mnie męczyć nie będzie.
![]()
Ja się ze swoją jedynka meczylam strasznie i zawsze jak zjadłam coś twardszego ząb się ukruszal. Wkoncu się wkurzylam i poszłam prywatnie i po problemie. Czasami lepiej zapłacić. Oczywiście nie masz gwarancji ze i po takiej wizycie ząb ci się nie zepsuje ale materiały napewno są lepsze
Na nfz badania może zrobić 3 na całą ciążę. Ja tak miałam w dwóch poprzednich i teraz widzę że też tak jest. Teraz mi zlecił dopiero drugie badania na nastepna wizytę. Morfologia, mocz, glukoza i to wsio.Mam do Was pytanie jeszcze [emoji3] czy skierowanie na podstawowe wyniki z krwi i moczu dostajecie na kazdej wizycie? Macie co miesiac je robić? Ja mam wrazenie ze troche zadko mam robione i martwie się ze moj lekarz zawodzi..
![]()
Dzień dobry dziewczynkiMam do Was pytanie jeszcze [emoji3] czy skierowanie na podstawowe wyniki z krwi i moczu dostajecie na kazdej wizycie? Macie co miesiac je robić? Ja mam wrazenie ze troche zadko mam robione i martwie się ze moj lekarz zawodzi..
![]()