reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

11 40 połówkowe. Stres jak cholera... trzymajcie kciuki :( :) któraś z WAS dziś wizytuje :) ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Trzymamy kciuki...mooooocno :-)

reklama
Ja na szczescie ide tylko.wymienic lekarstwo w kanalowym - w czerwcu przeswietlenie czy byla dobrze zrobiona i ew naprawa lub odbudowa tego co sie ukruszylo czytaj 1/4 mojej 6 [emoji52]

Ja na szczescie ide tylko.wymienic lekarstwo w kanalowym - w czerwcu przeswietlenie czy byla dobrze zrobiona i ew naprawa lub odbudowa tego co sie ukruszylo czytaj 1/4 mojej 6 [emoji52]

Dziś czeka mnie też naprawa ukruszonego zęba - dolnej 1 :-( Myślałam, ze uda sie na NFZ, ale okazalo sie, ze wtedy material jest nietrwaly i niestety ide prywatnie. Zobacze jaki będzie efekt. Cena niby 150 zl, mam nadzieję, że nie więcej.

Odnośnie spania to ja juz jakiś czas temu kupilam sobie poduszkę wielkiego Rogala i przytulam sie na lewym boku i spie tak cala noc. Czasem sie z niego odwine i na chwilę na prawy bok albo na plecy [emoji6]

uwo9s65gc1wrqhnx.png

reklama
Do góry