reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

11 40 połówkowe. Stres jak cholera... trzymajcie kciuki :( :) któraś z WAS dziś wizytuje :) ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Trzymamy kciuki...mooooocno :-)

reklama
Ja na szczescie ide tylko.wymienic lekarstwo w kanalowym - w czerwcu przeswietlenie czy byla dobrze zrobiona i ew naprawa lub odbudowa tego co sie ukruszylo czytaj 1/4 mojej 6 [emoji52]

Ja na szczescie ide tylko.wymienic lekarstwo w kanalowym - w czerwcu przeswietlenie czy byla dobrze zrobiona i ew naprawa lub odbudowa tego co sie ukruszylo czytaj 1/4 mojej 6 [emoji52]

Dziś czeka mnie też naprawa ukruszonego zęba - dolnej 1 :-( Myślałam, ze uda sie na NFZ, ale okazalo sie, ze wtedy material jest nietrwaly i niestety ide prywatnie. Zobacze jaki będzie efekt. Cena niby 150 zl, mam nadzieję, że nie więcej.

Odnośnie spania to ja juz jakiś czas temu kupilam sobie poduszkę wielkiego Rogala i przytulam sie na lewym boku i spie tak cala noc. Czasem sie z niego odwine i na chwilę na prawy bok albo na plecy [emoji6]

uwo9s65gc1wrqhnx.png

reklama
Do góry