reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja to jednak mam wyobraźnię [emoji23][emoji23][emoji23] Śniło mi się, że na dzisiejszym usg wyszły bliźniaki [emoji23] W sumie fajnie by było, ale w mojej rodzinie nie było przypadków...
Dzień dobry Mamusie i miłego dnia [emoji16]

f2w33e3kejrv901t.png

reklama
Kum nie wybyłam wczoraj z domu po siemię, ale w szafce miałam jeszcze nasiona. Wzięłam więc łyżeczkę i żułam... i to było jak opatrunek na mój palący przełyk [emoji178] Odrazu czułam ulgę! Dziękuję za radę [emoji8][emoji178][emoji178]

f2w33e3kejrv901t.png

Witam [emoji4] Wy też spać nie możecie? Moja tez ma dzisiaj na rano wiec pobudka skoro świt [emoji53] Mogłabym spać do południa. .. Miłego dzionka [emoji38]

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

O rany Kasia współczuję. Ja tez musze wstawać rano ale gdybym nie musiała to bym wstała na obiad [emoji38][emoji38] Znaczy teraz w ciąży bo normalnie też jestem raczej z tych rannych ptaszkow [emoji213]

O rany Kasia współczuję. Ja tez musze wstawać rano ale gdybym nie musiała to bym wstała na obiad [emoji38][emoji38] Znaczy teraz w ciąży bo normalnie też jestem raczej z tych rannych ptaszkow [emoji213]

Spoko, ja odsypiam w ciągu dnia [emoji12][emoji23][emoji23] Drzemka po pracy obowiązkowa [emoji1] Choć przed ciążą do śpiochów nie należałam, spałam max 6 godzin na dobę [emoji6]

f2w33e3kejrv901t.png

Hej. Zbieramy się do przedszkola, moja mała przydreptała już o 6.....[emoji19]

Polusiowa szczerze to nie wiem ile ma zarodek i jak szybko bije serducho. Powiedziała że wszystko jest super a ja o wszystko zapomniałam zapytać z tej radości.

7v8rikgnfeynrbw6.png

Nie napisala nic noqego ale jak masz pytanianto mozna do niej pisac lub pod postem bo odpisuje

Ja mam tylozgiecie macicy.moze ale niebmusi utrudniac zaplodnienie. Mi sienidawalo jak po dawalam nogi do gory

Ciekawa teoria ;D mi mowilo wielu lekarzy o tylozgieciu ale zaden ze nie moge rodzic. Macica odgina sie do przodu pod koniec pierwszego trymestru i potem rosnie normalnie.

Ja mam macice lukowata. Tez bano sie ze nie donosze. Dostalam tez sterydy ale dlatego ze miaam regularne skurcze w 30tc.

Milka bardzo mi przykro. Trzymaj sie.

Camel dobrze ze idziesz. Dostaniesz kroplowki i lepiej sie poczujesz :)

Michalina twoj zarodek poki co najwiekszy po wizycie.

Palusiowa ja mialam usg w6,4 i zarodek mial3mm. Ale wtedy bardzo sYbko rosna.

Dobranoc

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
No właśnie napisałam do niej w komentarzu a moja sąsiadka, największa plotkara w wiosce wcisnęła na moim poście "lubię to". Post usunęłam ale fama pewnie poszła. :wściekła/y:

reklama
A ja zaspałam a dziś mamy w przedszkolu córki ,pasowanie, . Dziś pierwszy raz od poczatku ciąży przespałam całą noc. Może przez melise, która wczoraj wypiłam.

3jgxugpjvb0m6657.png

Do góry