reklama
KaSia86
Fanka BB :)
Kum nie wybyłam wczoraj z domu po siemię, ale w szafce miałam jeszcze nasiona. Wzięłam więc łyżeczkę i żułam... i to było jak opatrunek na mój palący przełyk [emoji178] Odrazu czułam ulgę! Dziękuję za radę [emoji8][emoji178][emoji178]
Anulka.
Witam [emoji4] Wy też spać nie możecie? Moja tez ma dzisiaj na rano wiec pobudka skoro świt [emoji53] Mogłabym spać do południa. .. Miłego dzionka [emoji38]
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Anulka.
O rany Kasia współczuję. Ja tez musze wstawać rano ale gdybym nie musiała to bym wstała na obiad [emoji38][emoji38] Znaczy teraz w ciąży bo normalnie też jestem raczej z tych rannych ptaszkow [emoji213]
KaSia86
Spoko, ja odsypiam w ciągu dnia [emoji12][emoji23][emoji23] Drzemka po pracy obowiązkowa [emoji1] Choć przed ciążą do śpiochów nie należałam, spałam max 6 godzin na dobę [emoji6]O rany Kasia współczuję. Ja tez musze wstawać rano ale gdybym nie musiała to bym wstała na obiad [emoji38][emoji38] Znaczy teraz w ciąży bo normalnie też jestem raczej z tych rannych ptaszkow [emoji213]
*Vanilia*
Moderatorka
Hej. Zbieramy się do przedszkola, moja mała przydreptała już o 6.....[emoji19]
Polusiowa szczerze to nie wiem ile ma zarodek i jak szybko bije serducho. Powiedziała że wszystko jest super a ja o wszystko zapomniałam zapytać z tej radości.
Polusiowa szczerze to nie wiem ile ma zarodek i jak szybko bije serducho. Powiedziała że wszystko jest super a ja o wszystko zapomniałam zapytać z tej radości.
No właśnie napisałam do niej w komentarzu a moja sąsiadka, największa plotkara w wiosce wcisnęła na moim poście "lubię to". Post usunęłam ale fama pewnie poszła.Nie napisala nic noqego ale jak masz pytanianto mozna do niej pisac lub pod postem bo odpisuje
Ja mam tylozgiecie macicy.moze ale niebmusi utrudniac zaplodnienie. Mi sienidawalo jak po dawalam nogi do gory
Ciekawa teoria ;D mi mowilo wielu lekarzy o tylozgieciu ale zaden ze nie moge rodzic. Macica odgina sie do przodu pod koniec pierwszego trymestru i potem rosnie normalnie.
Ja mam macice lukowata. Tez bano sie ze nie donosze. Dostalam tez sterydy ale dlatego ze miaam regularne skurcze w 30tc.
Milka bardzo mi przykro. Trzymaj sie.
Camel dobrze ze idziesz. Dostaniesz kroplowki i lepiej sie poczujesz
Michalina twoj zarodek poki co najwiekszy po wizycie.
Palusiowa ja mialam usg w6,4 i zarodek mial3mm. Ale wtedy bardzo sYbko rosna.
Dobranoc
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
reklama