reklama
Emkaa
Fanka BB :)
My też trzymamy [emoji4][emoji4]Dziewczyny trzymajcie kciuki, zaraz wchodzę na usg [emoji7][emoji7][emoji7]
Emkaa
Mi w pierwszej ciąży ginekolog definitywnie zabronił kawy i herbaty. A kawę kocham [emoji173][emoji173]. Kupiłam sobie zbożową, ale to nie to samo [emoji22][emoji5]Hi hi u mnie też gorzej z kawą. Jestem kawoszem -otwierałam rano jedno oko i juz wstawiałam wodę na kawę. U mnie w każdej ciąży pierwszy objaw to cycki i brak ochoty na kawę. A teraz na początku bylo inaczej. .. niby brak @ cycki fajne, dwa testy na + a ja dalej nie wierzyłam ze jestem w ciąży bo.... dalej chciało mi się kawy [emoji38] wiec przez tę kawę zrobiłam betę żeby uwierzyć. No i doczekałam się. .. juz nie mogę pić kawy [emoji22] bo mnie odrzuca
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam!Dziewczyny trzymajcie kciuki, zaraz wchodzę na usg [emoji7][emoji7][emoji7]
Chodzi o to że nie powiedzieliśmy dzieciom bo jeszcze nie wiemy na czym stoimy a wolałabym żeby nie dowiadywali się o tym z podwórka. Mam plan jak im to przekazać.Majka nie martw się ! Przecież to powód do dumy. Niech plotkują. Moja szwagierka non stop na swoim FB udostępnia , że jest w ciąży i jak fatalnie się czuje [emoji23][emoji16][emoji38]
Jak mija Wam dzień? Ja zbieram się do pracy. Od poniedziałku idę na urlop, a potem już na zwolnienie . Pracuję w aptece , teraz okres przeziębień, duży ruch. Wczoraj wróciłam padnięta, brzuch mnie bolał. Nie mogę tak ryzykować .
Anulka.
Ja mam dzisiaj leniaaaa
My też powiedzieliśmy od razu, bo ja mogę być sobą, a co ma być to będzie [emoji53]
My też powiedzieliśmy od razu, bo ja mogę być sobą, a co ma być to będzie [emoji53]
No mam nadzieję hehehe ale wiesz jak to jest zawsze to nowy temat do plotek.Możesz być spokojna, tylko złe nowiny się tak szybko roznoszą [emoji23].
Ja mojej córce powiedziałam od razu, wiem może być różnie , ale jak dla mnie to nie ma sensu udawać.
Ja też bym powiedziała od razu ale niestety musimy czekać na wyniki i opinię lekarza.
Oszczędzaj się jak możesz!Jak mija Wam dzień? Ja zbieram się do pracy. Od poniedziałku idę na urlop, a potem już na zwolnienie . Pracuję w aptece , teraz okres przeziębień, duży ruch. Wczoraj wróciłam padnięta, brzuch mnie bolał. Nie mogę tak ryzykować .
reklama