reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Chyba źle ten suwak zaprojektowałam, bo u mnie jest ciągle 6i 5 a tyle wg OM miałam w poniedziałek .

3jgxugpjvb0m6657.png

Ostatnia edycja:
reklama
Hi hi u mnie też gorzej z kawą. Jestem kawoszem -otwierałam rano jedno oko i juz wstawiałam wodę na kawę. U mnie w każdej ciąży pierwszy objaw to cycki i brak ochoty na kawę. A teraz na początku bylo inaczej. .. niby brak @ cycki fajne, dwa testy na + a ja dalej nie wierzyłam ze jestem w ciąży bo.... dalej chciało mi się kawy [emoji38] wiec przez tę kawę zrobiłam betę żeby uwierzyć. No i doczekałam się. .. juz nie mogę pić kawy [emoji22] bo mnie odrzuca

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi w pierwszej ciąży ginekolog definitywnie zabronił kawy i herbaty. A kawę kocham [emoji173][emoji173]. Kupiłam sobie zbożową, ale to nie to samo [emoji22][emoji5]

3jgxugpjvb0m6657.png

Dziewczyny trzymajcie kciuki, zaraz wchodzę na usg [emoji7][emoji7][emoji7]

f2w33e3kejrv901t.png
Trzymam!
Majka nie martw się ! Przecież to powód do dumy. Niech plotkują. Moja szwagierka non stop na swoim FB udostępnia , że jest w ciąży i jak fatalnie się czuje [emoji23][emoji16][emoji38]

3jgxugpjvb0m6657.png
Chodzi o to że nie powiedzieliśmy dzieciom bo jeszcze nie wiemy na czym stoimy a wolałabym żeby nie dowiadywali się o tym z podwórka. Mam plan jak im to przekazać.

Kasia super ze ci pomoglo. Ugotuj kisiel jest jeszcze lepszy!! Lagodzi wszelkiem problemy z ukledem pokarmowym. Na czczo i na noc. a naqet w ciagu dnia.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Jak mija Wam dzień? Ja zbieram się do pracy. Od poniedziałku idę na urlop, a potem już na zwolnienie . Pracuję w aptece , teraz okres przeziębień, duży ruch. Wczoraj wróciłam padnięta, brzuch mnie bolał. Nie mogę tak ryzykować .

Możesz być spokojna, tylko złe nowiny się tak szybko roznoszą [emoji23].
Ja mojej córce powiedziałam od razu, wiem może być różnie , ale jak dla mnie to nie ma sensu udawać.

3jgxugpjvb0m6657.png

Możesz być spokojna, tylko złe nowiny się tak szybko roznoszą [emoji23].
Ja mojej córce powiedziałam od razu, wiem może być różnie , ale jak dla mnie to nie ma sensu udawać.

3jgxugpjvb0m6657.png
No mam nadzieję hehehe ale wiesz jak to jest zawsze to nowy temat do plotek.
Ja też bym powiedziała od razu ale niestety musimy czekać na wyniki i opinię lekarza.
Jak mija Wam dzień? Ja zbieram się do pracy. Od poniedziałku idę na urlop, a potem już na zwolnienie . Pracuję w aptece , teraz okres przeziębień, duży ruch. Wczoraj wróciłam padnięta, brzuch mnie bolał. Nie mogę tak ryzykować .
Oszczędzaj się jak możesz!

reklama
Do góry