reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

U mnie lekarz nic dziś nie mówił o glukozie .na następną wizyte za miesiac mam.zrobic standargowe krew i mocz :/

5djylbetecfse5n6.png

Ja jeszcze tez nie dostałam :) na kolejnej wizycie mi da skierowanie, spokojnie, ty na pewno też dostaniesz

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
hehe wiec u mnie na telefonie tez nie widać, ale to chyba problem z rozmiarem suwaczka bo jak weźmiesz telefon poziomo to juz wszystkie sa widoczne;)

ktoras jedna strona z suwaczkami byla taka ze wybieralo sie czy ma być na cala szerokość czy krotki, a inna z kolei była bez wyboru to możliwe ze od tego zależy skąd wziety i czy nie był wybrany ten większy rozmiar:)

reklama
Ale sie umeczylam z tym suwaczkiem [emoji33]tak jak u niektorych dziewczyn na kompie widac a w aplikacji juz nie

Do góry