reklama
Rybcia2309
Fanka BB :)
dziwne te wyniki ginekolog w czwartek, choć tyle dobrze :/
Ej no spokojnie! Lepiej niech są niskie niż zbyt wysokiedziwne te wyniki ginekolog w czwartek, choć tyle dobrze :/
Aleksandrax
Ja miałam. Nic nie musiałam płacić.Dziewczyny czy ktoras z was rodziła albo teraz planuje urodzic ze znieczuleniem zewnatrzoponowym?
w necie widze jakies przestarzale posty a chcialabym wiedziec jak to wyglada obecnie czy rzeczywiscie jest bezplatne i czy anestezjolog raczy przyjsc np w nocy? Nie wiem czy temat juz był poruszany , jak powielam to wybaczcie starej matce
Od progu informowalam każdego, że będę chciała znieczulenie. Dostałam przy 4cm, po znieczuleniu wstałam i spacerowalam, robiłam przysiady, to przyspieszylo mi rozwarcie chyba, jak zaczynało odpuszczać mialam już 10cm i normalnie czułam parte.
Suelen biedaczysko, trzymam kciukasy żeby się wszystko unormowalo i więcej przebojów nie było.
madziarra21
Co do ubezpieczenia to ja w Ergo Hestia dostanę 970 zl z tego co widzę na Internecie. Za Nikole też cos około tego dostałam.
Wionatq super, że wizyta się udała maleństwo nadrobi wagą na pewno szybciutko
Dziewczyny jak ja sie cieszę, że krzywej nie będę musiała robić co prawda gorzej, że jednak ta cukrzyca jest ale od jutra odstawiam sterydy i się aż sama boję. Raz o cukry, że będą w dół leciały a dwa o jelito, że jak odstawie całkiem sterydy to zaostrzenie wróci. Mam nadzieję nadzieje ze nie.. .. !
Wionatq super, że wizyta się udała maleństwo nadrobi wagą na pewno szybciutko
Dziewczyny jak ja sie cieszę, że krzywej nie będę musiała robić co prawda gorzej, że jednak ta cukrzyca jest ale od jutra odstawiam sterydy i się aż sama boję. Raz o cukry, że będą w dół leciały a dwa o jelito, że jak odstawie całkiem sterydy to zaostrzenie wróci. Mam nadzieję nadzieje ze nie.. .. !
reklama
Sasankaa
U mnie gaz i zzo. Z tym, że szpital oszczędza na zzo i wciska się kit rodzącej, że akurat nie ma anastezjologa. Albo wciska się kit, że jeszcze za wcześnie, bo rozwarcie za małe, a potem nagle jest za późno, bo rozwarcie jest za duże.
Nastawiam się, że będzie ciężko.
Z dwojga złego chyba lepiej tak się nastawić, niż poźniej przeżyć szok.
Gdybym się cofła w czasie to zamiast leżenia w łóźku bym probowała chodzić, skakać na piłce to może by szybciej poszło. Ponoć w pozycji siedzącej jakas tam kosc sie odchyla ze dziecku łatwiej sie przecić