Sasankaa
Fanka BB :)
Debile to idealne określenie dla nich...Hej Dziewczyny![]()
Ja dzisiaj mam ostatni wieczor na wakacjach i jutro wracamypowiem szczerze, ze bylo pieknie, ale chyba teraz bardziej domatorka ze mnie, wiec ciesze sie ze jutro wracamy
![]()
Pisze, bo tak sie wczoraj wkurzylam na basenie, ze musze Wam o tym opowiedziec. Bo nie rozumiem jak dorosli ludzie moga byc tak bezmysli i nieodpowiedzialni.
Przyjechala para anglikow z dzieckiem, na oko 2,5, max 3 miesiace- bo glowki to za nic jeszcze nie trzyma. A wyglada jak taki noworodek prawie. Na poczatku pomyslalam, ze odwazni i tyle. Ale potem podpatrzylam ze to dziecko lezy w samym pampersie na duzej miekkiej poduszcze(bez czapeczki, czasem przykrywali je pieluszka), a temp tutaj to 21-22 st wiec jak jest slonce to robi sie patelnia ale jak zawieje albo zajdzie na chwile to ja sie przykrywalam chusta bo zimno. Ale to nic. Ojciec wzial to dziecko i wszedl z nim do basenu. Woda w basenie niby podgrzewana ale ja kapalam sie ze 4 razy bo zimno; na dodatek słona... myslalam ze zamoczy dziecku tylko nozki, ale on zamoczyl je po szyje i wyciagnal. Dzieciatko w ryk. A on za chwile to samo- i tak przez 10-15 min!!!!! Myslalam ze serce mi peknie jak sluchalam placzu tego dzieciatka, a madra matka robila zdjecia. Aaaaaa zapomnialam dodac ze bylo slonce jak pierun a to dzieciatko bez czapki... :/// wszyscy ludzie na basenie patrzyli sie co Ci debile robia (sorry za slowa ale mialam ochote podejsc i zabrac im to dziecko, umarlabym z zimna jakby mnie ktos wkladal do tej wody i wyciagal i wystawial na mega wiatr itd). W koncu jakas starsza kobieta nie wytrzymala i zwrocila im uwage. Ale dalej nic. Potem podeszla druga i dopiero wyszli z basenu. Nie oplukali tego dziecka z soli, przebrali tylko pampersa a ojciec nosil je oscentacyjnie po brzegu basenu, w pelnym sloncu bes czapki.... ehhhh:/ no to sie wygadalam. Az stamtad poszlismy bo nie moglam na to patrzec...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
A tu zima na nowo chyba się zaczyna, więc grzej się puki możesz
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom