Sasankaa
Fanka BB :)
Debile to idealne określenie dla nich...Hej Dziewczyny
Ja dzisiaj mam ostatni wieczor na wakacjach i jutro wracamy powiem szczerze, ze bylo pieknie, ale chyba teraz bardziej domatorka ze mnie, wiec ciesze sie ze jutro wracamy
Pisze, bo tak sie wczoraj wkurzylam na basenie, ze musze Wam o tym opowiedziec. Bo nie rozumiem jak dorosli ludzie moga byc tak bezmysli i nieodpowiedzialni.
Przyjechala para anglikow z dzieckiem, na oko 2,5, max 3 miesiace- bo glowki to za nic jeszcze nie trzyma. A wyglada jak taki noworodek prawie. Na poczatku pomyslalam, ze odwazni i tyle. Ale potem podpatrzylam ze to dziecko lezy w samym pampersie na duzej miekkiej poduszcze(bez czapeczki, czasem przykrywali je pieluszka), a temp tutaj to 21-22 st wiec jak jest slonce to robi sie patelnia ale jak zawieje albo zajdzie na chwile to ja sie przykrywalam chusta bo zimno. Ale to nic. Ojciec wzial to dziecko i wszedl z nim do basenu. Woda w basenie niby podgrzewana ale ja kapalam sie ze 4 razy bo zimno; na dodatek słona... myslalam ze zamoczy dziecku tylko nozki, ale on zamoczyl je po szyje i wyciagnal. Dzieciatko w ryk. A on za chwile to samo- i tak przez 10-15 min!!!!! Myslalam ze serce mi peknie jak sluchalam placzu tego dzieciatka, a madra matka robila zdjecia. Aaaaaa zapomnialam dodac ze bylo slonce jak pierun a to dzieciatko bez czapki... :/// wszyscy ludzie na basenie patrzyli sie co Ci debile robia (sorry za slowa ale mialam ochote podejsc i zabrac im to dziecko, umarlabym z zimna jakby mnie ktos wkladal do tej wody i wyciagal i wystawial na mega wiatr itd). W koncu jakas starsza kobieta nie wytrzymala i zwrocila im uwage. Ale dalej nic. Potem podeszla druga i dopiero wyszli z basenu. Nie oplukali tego dziecka z soli, przebrali tylko pampersa a ojciec nosil je oscentacyjnie po brzegu basenu, w pelnym sloncu bes czapki.... ehhhh:/ no to sie wygadalam. Az stamtad poszlismy bo nie moglam na to patrzec...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
A tu zima na nowo chyba się zaczyna, więc grzej się puki możesz
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom