reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja jutro do szpitala...jestem odwodniona, zmeczona i mam dosc...gin kazal sie pojawic rano na izbie bo moj organizm juz nie wyrabia....

Milka trzymaj sie kochana!

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

reklama
Super , że jest ktoś taki tutaj No ja jak tylko zrobiłam testy ciążowe , wyszły pozytywne , zaczęłam szukać endokrynologa-ginekologa na szczęście takiego znalazłam co daje mi jednorazowy koszt wizyt , lekarz chwalony no i oczywiście podstawa badania no i zmiana dawki leków bo miałam TSH troszkę za wysokie i był zdziwiony , że zaszłam w ciąże więc teraz szybko trzeba obniżyc do poniżej 2 stopni . Miałam 2,8 .
Kazał po 4 tygodniach powtórzyć badanie TSh no i dodatkowo te podstawowe zrobić i przyjść do niego zobaczymy co dalej , jak nie będzie poprawy pewnie dawka znów do góry a jakie leki bierzesz ? :)

Ja biorę euthyrox50 teraz a wczesniej 25.Poniewaz mialam tsh za wysokie to podniosła mi dawkę.Jutro ide na badania kontrolne i zobaczymy czy tsh spadło.Jeżeli nie to pewnie znowu podwyżka do 75.

Ja biorę euthyrox50 teraz a wczesniej 25.Poniewaz mialam tsh za wysokie to podniosła mi dawkę.Jutro ide na badania kontrolne i zobaczymy czy tsh spadło.Jeżeli nie to pewnie znowu podwyżka do 75.

Aaaa ja z euthyroxu musiałam zrezygnować bo mi nie służył teraz lethrox tez powiekszona dawka 2x 75 i 5 x 50 , ale samopoczucie o niebo lepsze mam nadzieje , że będzie jeszcze lepiej bo zaczynały mi okropnie wypadac włosy . A jak Twoje samopoczucie w ciazy ? Bo u mnie dziwnie obżarstwo przez rzucenie papierosów i ciągły strach szybkiego przytycia na szczęście już zaczynam troszkę odpuszczać , bo za dużo by kg wpadło :)

Milka bardzo bardzo współczuję [emoji22]
Trzymaj się mocno[emoji17] Pamiętaj ze tu jesteśmy i jeśli będziesz chciała pogadać to dawaj. Może to ciężko Ci teraz zrozumieć ale naprawdę czas leczy rany, a jeszcze bardziej następna udana ciąża [emoji4]Tulę najmocniej ...

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry