camel
Fanka BB :)
A ja jutro do szpitala...jestem odwodniona, zmeczona i mam dosc...gin kazal sie pojawic rano na izbie bo moj organizm juz nie wyrabia....
Milka trzymaj sie kochana!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super , że jest ktoś taki tutaj No ja jak tylko zrobiłam testy ciążowe , wyszły pozytywne , zaczęłam szukać endokrynologa-ginekologa na szczęście takiego znalazłam co daje mi jednorazowy koszt wizyt , lekarz chwalony no i oczywiście podstawa badania no i zmiana dawki leków bo miałam TSH troszkę za wysokie i był zdziwiony , że zaszłam w ciąże więc teraz szybko trzeba obniżyc do poniżej 2 stopni . Miałam 2,8 .
Kazał po 4 tygodniach powtórzyć badanie TSh no i dodatkowo te podstawowe zrobić i przyjść do niego zobaczymy co dalej , jak nie będzie poprawy pewnie dawka znów do góry a jakie leki bierzesz ?
No i dobrze porobia Ci badania, zregenerują przynajmniej będziesz w dobrych rękach. Trzymam kciuki i zdawaj relacje na bieżąco.A ja jutro do szpitala...jestem odwodniona, zmeczona i mam dosc...gin kazal sie pojawic rano na izbie bo moj organizm juz nie wyrabia....
Ja biorę euthyrox50 teraz a wczesniej 25.Poniewaz mialam tsh za wysokie to podniosła mi dawkę.Jutro ide na badania kontrolne i zobaczymy czy tsh spadło.Jeżeli nie to pewnie znowu podwyżka do 75.
Najlepiej jakby były przy mężu [emoji23][emoji23][emoji16]Ale pozycje przy czym? [emoji12][emoji23][emoji23][emoji23]
Trzymaj się Słoneczko... Następnym razem na pewno się uda. Powodzenia ;*Muszę się z Wami pożegnać. Niestety poroniłam. Nie wiem nawet kiedy. Zostały resztki. Za tydzień do kontroli.
Trzymajcie się dziewczyny i spokojnych 7 miesięcy.