reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja nie wiem czy w ogole bede kupowala dostawke... Maly bardzo ladnie chodzi za raczke albo obok mnie i nie ucieka a w wozku srednio chce jezdzic... Pomysle jeszcze bo wiosna/lato to super czas na dlugie spacery a 3h isc to on nie da rady...

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Dzieki :) Własnie dużo, czasem nawija jak katarynka po swojemu :D . Proste zdania też już buduje typu: tata zabrał klucze. Pampers jest do spania i na dłuższe wyjazdy (ale i tak się nie zsika, tylko po nocy mokre) On jest taki że musi wszytsko sam. Smoczka od 2 msc też nie mamy. I jestem bardzo dumna z niego :)
Tylko nie wiem jak poradzić sobie z jego macaniem i braniem wszystkiego w sklepie.:/ Bez wózka nie da rady.

Mój synek też w wieku 2 lat był odpieluchowany (aczkolwiek na noc do dzisiaj ma pieluchomajtki) i też szybko mówił [emoji5]

7u223e3kwboc3bjp.png

Który tydzień u ciebie? Mój waży ok 360, a wg om miałam wczoraj 20tc4d

7u223e3kwboc3bjp.png
Wiesz co dzisiaj z pomiarów też mi wyszedł 20+4 ,ale mała trochę hamuje ze wzrostem,bo według om jest 22+5 a według usg 21(tym się kieruje) ,a dzisiaj się okazało,że jeszcze do tyłu. Gin powiedziała,że mała jest chudzinka i że do 4kg napewno nie dobije-co akurat mnie nie zmartwiło ;). Natomiast nie jem mięsa i tu tkwi problem..

Nadrobi jeszcze malutka. ;-)
Zdrowe rzeczy będziesz jeśc i będzie ok.
Ja też mięsa nie jem i jest ok może zwiększ ilość kalorii w ciągu dnia :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
A jesz jakieś zastępcze produkty?? :)Mi niestety tofu też nie wchodzi,ciężko ze mną. :p
No i gin mi trochę wjechała na ambicję,że to przez moje jedzenia ,a raczej nie jedzenie ;)

To też nie zależy od tego że nie jesz mięsa ginekolog nie powinnam Tobie tak mówić. Ludzie nie jedzą mięsa i są zdrowi więc to nie ma aż takiego wpływu.
Tofu nigdy nie jadłam. Ale ja bardzo lubię soczewice, warzywa, kasze to w odpowiednich połączeniach daje więcej witamin i składników odżywczych niż samo mięso. Nie martw się kochana, musisz tylko dobrze dobrać składniki i zwiększyć ilośći posiłków, wszystko się unormuje :-) :-*

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Marciotek88 no właśnie tym mnie troszkę wkurzyła,bo mówiła ,że przez moją dietę,a nawet padło pytanie 'czy nie szkoda mi dziecka'... :/ no i przez to mój M też na mnie nakrzyczał,że słabo jem-no wiadomo martwi się,ale zepsuli mi humor...
No,ale masz rację muszę rozpracować moje posiłki(z tym faktycznie u mnie słabo) i damy radę :) dzięki :*

reklama
Do góry