reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Gratuluje udanych wizyt [emoji3] chyba kroluja dziewczynki teraz u nas... Posypalo sie ostatnio ich [emoji14]
Ja dzis bylam na wizycie i mala zdrowa i dostalam skierowany ie na krzywa cukrowa... Blehh juz sie nie moge doczekac [emoji37]

oar8s65gmlqg37sx.png

Dziewczyny, u ktorych roznica miedzy dziecmi bedzie ok 2 lat: zdecydowałyscie juz jak bedziecie wozic dzieci na spacery? Dostawka? Podwojny wozek? Bo ja sie zastanawiam i nie wiem na co sie zdecydowac...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
ja noe mogę się zdecydować więc stwierdziłam ze czekam do maja może się coś wyklaruje :)

svchs65gg8talrm7.png

Gratuluję Cudownych wieści z wizyt i czekam na kolejne :) Marcel właśnie zasnął więc można odpocząć. Czytam Was regularnie choć z pisaniem ciężko bo zostały nam max 3 tygodnie do przeprowadzki więc teraz najgorsza robota wybieranie wyposażenia od sztućców po meble niby przyjemne ale bardzo pracochłonne. Pozdrawiam!

svchs65gg8talrm7.png

Kupiłam w lidlu sobie spodnie (dla mnie akurat te duże rozmiary to na plus hehe) i bluzkę, a dla Marcelka spodenki - tylko chciałam zielone i granatowe, a nie było więc kupiłam żółte i szare ;)

Z synkiem u lekarza ok, mamy dalej podawać co dajemy i zobaczymy w poniedziałek gdyby nie było poprawy

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Hej!
My byliśmy już na bilansie 2-latka ,Hubi warzy 15kg i mierzy 94cm.Babka nie chciała mi uwierzyć ,że on sam chodzi na nocnik,wyciera się i jeszcze ręce umyje.

Zając Czerwcowy, teraz czuje małą często bo ma nogi na dole ,ale wcześniej gdy była ułożona w bok to tylko trochę rano i głownie o północy( specjalnie czekam) , może Twój bobasek to też nocny marek ?;)

My czas spędzamy głownie na podwórku lub ogrodzie więc spacery sporadyczne i raczej krótkie to synek sam będzie z boku szedł a w razie czego mam szelki by nie wybiegl pod samochód.

Udanych wizyt życzę i zdrowych maluszków!!

Do góry