reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kempu, będzie dobrze! [emoji11] o której masz?

0d1yhqvkorvfo1vd.png
O 18 dopiero. Specjalnie tak późno ustawiłam, zeby maź zdążył dojechać po pracy a teraz się przez to męczę ;)

I mam nadzieję, że poznam płeć w końcu. Następna szansa dopiero pewnie za 10 tygodni :p śniła mi się dziewczynka.

reklama
Ja tez dzisiaj połówkowe. Na nic moje stoickie podejście do życia. Staram się zachować spokój, ale średnio mi wychodzi.

W dodatku pół nocy nie spałam a jak juz usnęłam to miałam koszmary. Śniło mi się, ze przyjechałam na badanie wcześniej - piec godzin czekałam pod gabinetem, a wizytę odwołali trzy minuty przed czasem. Poza tym Panie z rejestracji oskarżyły mnie o jedzenie w przychodni bułki grahamki i zapowiedziały donos [emoji14]
Ech co za głupia moja głowa!
Haha bulka grahamka wymiata [emoji23]

Mi sie snilo.ze bylam na usg a tu 3 zarodki..mysle Boze bedzie juz 5dzieci[emoji23]
Plakalam jak glupia a na to mi lekarz bym sie nie marwila bo i tak jedno.na pewno umrze [emoji32]

Nie spie od 5 przez to

Haha bulka grahamka wymiata [emoji23]

Mi sie snilo.ze bylam na usg a tu 3 zarodki..mysle Boze bedzie juz 5dzieci[emoji23]
Plakalam jak glupia a na to mi lekarz bym sie nie marwila bo i tak jedno.na pewno umrze [emoji32]

Nie spie od 5 przez to

Wstretny sen :/ zapomnij o nim jak najszybciej! :)

O rany dziewczyny [emoji50]Ale macie sny[emoji44] trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja też byłam dziś w Lidlu, Ale u mnie full wszystkiego więc nie było problemów [emoji6] tylko spodni nie było bo nie dojechały [emoji22]

16udskjopmtfyunf.png

Trzymam kciuki za wizyty! Wierze że dzieciaczki zdrowe, niech tylko ładnie współpracują i pokazują co mają miedzy nożkami [emoji12]

Zając spokojnie! Jeszcze jest dużo czasu di regularnych ruchów, a moze trafił ci sie taki mały brzuszkowy leniuszek [emoji6] ja tak miałam w poprzedniej ciąży! Dwa razy w 7 i 8 mcu byłam na IP bo potrafił cały dzien nie kopnąć, tylko np jeden raz delikatnie przekręcić. Odchodziłam od zmysłów i ciagle sobie wkręciłam jakieś akcje i choroby dziecka. Po urodzeniu dał czadu, miał 7 mcy kiedy zaczął chodzić przy meblach taki ruchliwy! Teraz tez nie zwalnia!!!!

Mamusie ktore maja wyrzuty, ze na spacery nue chodzicie- ja tez nie chodzę! A starszaka do przedszkola (0,5 km) samochodem! Nie mam jakoś dużo energii ale unikamy spacerów, przez to okropne powietrze! W mojej miejscowości sa trzy czujniki- codziennie pokazują krytyczny poziom zanieczyszczenia i jest informacja, zeby dzieci, osoby starsze i kobiety w ciąży w miarę możliwości unikały wychodzenia. Wiec wydaje mi sie że wybieram mniejsze zło, wole siędziec w domu niz wypalać kilka papierosów na spacerze!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hmm czyli nie tylko ja taka wyrodna nie spaceruje... tylko u mnie dobre powietrze raczej... No nie wiem ale serio nie mam siły a wyjście z moim synkiem to naprawdę wyczyn, wlazi mi na podwórka ludzi i muszę go tylko odciągac. Jeszcze czuje się tu bardzo nie u siebie i w ogóle nie lubię spacerować. Latem schodzilam na dół na plac zabaw i był luz. Teraz wszędzie pełno uchodźców. brrrr.. Wolę nie wychodzić a jeśli już to z mężem.
matko ale jestem senna... położyłam Emila spać i sama się zastanawiam czy też nie iść... Ale wypadałoby dom trochę ogarnąć... zjem coś i się zastanowię:)

ale macie sny dziewczyny, ja jeszcze o ciąży nie mialam ani jednego! W pierwszej to synek co chwile mi się śniło a teraz nic. Ale to chyba lepiej bo też się stresowalam a teraz jakoś mniej...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam w tym Lidlu ale jakoś zachwycona nie jestem :( spodnie są tak bardzo duże że nawet przy tym że ja wielka i tak są za duże. Wziąłam M bo myślałam że nie ma szans że się zmieszcze w S ale jak przymierzylam to chyba nawet S będzie na pewno za duże. Ubranka w porządku ale ładniejsze dla dziewczynek :( a ta pościel też myślałam że będzie lepszej jakości i sobie odpuściłem ;)

reklama
Do góry