reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kempu, będzie dobrze! [emoji11] o której masz?

0d1yhqvkorvfo1vd.png
O 18 dopiero. Specjalnie tak późno ustawiłam, zeby maź zdążył dojechać po pracy a teraz się przez to męczę ;)

I mam nadzieję, że poznam płeć w końcu. Następna szansa dopiero pewnie za 10 tygodni :p śniła mi się dziewczynka.

reklama
Ja tez dzisiaj połówkowe. Na nic moje stoickie podejście do życia. Staram się zachować spokój, ale średnio mi wychodzi.

W dodatku pół nocy nie spałam a jak juz usnęłam to miałam koszmary. Śniło mi się, ze przyjechałam na badanie wcześniej - piec godzin czekałam pod gabinetem, a wizytę odwołali trzy minuty przed czasem. Poza tym Panie z rejestracji oskarżyły mnie o jedzenie w przychodni bułki grahamki i zapowiedziały donos [emoji14]
Ech co za głupia moja głowa!
Haha bulka grahamka wymiata [emoji23]

Mi sie snilo.ze bylam na usg a tu 3 zarodki..mysle Boze bedzie juz 5dzieci[emoji23]
Plakalam jak glupia a na to mi lekarz bym sie nie marwila bo i tak jedno.na pewno umrze [emoji32]

Nie spie od 5 przez to

Haha bulka grahamka wymiata [emoji23]

Mi sie snilo.ze bylam na usg a tu 3 zarodki..mysle Boze bedzie juz 5dzieci[emoji23]
Plakalam jak glupia a na to mi lekarz bym sie nie marwila bo i tak jedno.na pewno umrze [emoji32]

Nie spie od 5 przez to

Wstretny sen :/ zapomnij o nim jak najszybciej! :)

O rany dziewczyny [emoji50]Ale macie sny[emoji44] trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja też byłam dziś w Lidlu, Ale u mnie full wszystkiego więc nie było problemów [emoji6] tylko spodni nie było bo nie dojechały [emoji22]

16udskjopmtfyunf.png

Trzymam kciuki za wizyty! Wierze że dzieciaczki zdrowe, niech tylko ładnie współpracują i pokazują co mają miedzy nożkami [emoji12]

Zając spokojnie! Jeszcze jest dużo czasu di regularnych ruchów, a moze trafił ci sie taki mały brzuszkowy leniuszek [emoji6] ja tak miałam w poprzedniej ciąży! Dwa razy w 7 i 8 mcu byłam na IP bo potrafił cały dzien nie kopnąć, tylko np jeden raz delikatnie przekręcić. Odchodziłam od zmysłów i ciagle sobie wkręciłam jakieś akcje i choroby dziecka. Po urodzeniu dał czadu, miał 7 mcy kiedy zaczął chodzić przy meblach taki ruchliwy! Teraz tez nie zwalnia!!!!

Mamusie ktore maja wyrzuty, ze na spacery nue chodzicie- ja tez nie chodzę! A starszaka do przedszkola (0,5 km) samochodem! Nie mam jakoś dużo energii ale unikamy spacerów, przez to okropne powietrze! W mojej miejscowości sa trzy czujniki- codziennie pokazują krytyczny poziom zanieczyszczenia i jest informacja, zeby dzieci, osoby starsze i kobiety w ciąży w miarę możliwości unikały wychodzenia. Wiec wydaje mi sie że wybieram mniejsze zło, wole siędziec w domu niz wypalać kilka papierosów na spacerze!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hmm czyli nie tylko ja taka wyrodna nie spaceruje... tylko u mnie dobre powietrze raczej... No nie wiem ale serio nie mam siły a wyjście z moim synkiem to naprawdę wyczyn, wlazi mi na podwórka ludzi i muszę go tylko odciągac. Jeszcze czuje się tu bardzo nie u siebie i w ogóle nie lubię spacerować. Latem schodzilam na dół na plac zabaw i był luz. Teraz wszędzie pełno uchodźców. brrrr.. Wolę nie wychodzić a jeśli już to z mężem.
matko ale jestem senna... położyłam Emila spać i sama się zastanawiam czy też nie iść... Ale wypadałoby dom trochę ogarnąć... zjem coś i się zastanowię:)

ale macie sny dziewczyny, ja jeszcze o ciąży nie mialam ani jednego! W pierwszej to synek co chwile mi się śniło a teraz nic. Ale to chyba lepiej bo też się stresowalam a teraz jakoś mniej...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam w tym Lidlu ale jakoś zachwycona nie jestem :( spodnie są tak bardzo duże że nawet przy tym że ja wielka i tak są za duże. Wziąłam M bo myślałam że nie ma szans że się zmieszcze w S ale jak przymierzylam to chyba nawet S będzie na pewno za duże. Ubranka w porządku ale ładniejsze dla dziewczynek :( a ta pościel też myślałam że będzie lepszej jakości i sobie odpuściłem ;)

reklama
Do góry