Biedronka84
Fanka BB :)
Ann i Vanillia trzymam kciuki za wizyty[emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za Wasze wizyty ;-)
Mnie wczoraj dopadł jakiś wirus, biegunka i ogólne osłabienie. Masakra była, myślałam że umrę. Dziś na szczęście lepiej mam tylko nadzieję że nic się z tego nie rozwinie :-/
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Zajączku do regularnych ruchów bobaska masz jeszcze troszkę czasu :[emoji4] czujesz ruchy , pływanie dzidzi i to najważniejsze.:* bo pływało, kopalo... teraz tez czuje plywanko i najczesciej w nocy mnie budzi kopniak. Dzis rano czulam twarda gulke pod reka, która pozniej zniknela... wiec rusza sie ale nie mozna mowic o regularnosci...ehhh
10.02 mam polowkowe
Dzien dobry u mnie dzis dziwne sny ... mezowinrzeczy przez balkon wyrzucslam bo sie z nim klocilam i jakos tak mi przykro od rana...
W zwiazku z tym doszlam do wniosku ze jestm jedyna ktora nie czuje regularnych ruchow. Nie pomaga jedzenie itp...ehh
Anula, Justyna, Karina. Jutro zaczynamy 20 + czyli 21 tydzien... jakies tam kopniaki sa, plywanie. Ale z ta regularnoscia jest kiepsko... mlode nie reaguje na zadne bodzce ode mnie ale pewnie tak jak mowicie moze to jeszcze za wczesnie. Tak termin mam na 21.06