reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Czesc Dziewczyny!:)

Gratuluje wszystkich udanych wizyt! Super ze dzieciaki juz daja o sobie znac kapiac coraz mocniej:)

A ja jeszcze raz dziekuje za Wasze rady, faszerowalam sie dwa dni wszystkim czym sie dalo: czosnek, cebula, imbir, sok z czarnego bzu itd i w miare przeszlo! Jeszcze kolega zapisal mi antybiotyk w razie czego wiec jestem ubezpieczona:)
My juz na wakacjach!!! Podroz troche ciezka bo ponad 5h w samolocie, troche mnie brzuch pobolewal ale polezalam chwile po przyjezdzie i przeszlo;) a teraz czeka nas tydzien odpoczynku i chwil tylko we dwoje (no! W troje[emoji173]️)Jest pieknie [emoji108]
Pozdrawiam i zycze zdrowka!
81526e9434f465091590b5c345075a11.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Miłego wypoczynku korzystaj póki możesz [emoji3]

oar8qqmzkh4q80mv.png

reklama
Dziewczyny jakie polecacie domowe sprawdzone sposoby na biegunkę? Jemy bułki pszenne, na obiad zupa marchewkowa z mocno ugotowanym ryżem, banany dojrzałe, co jeszcze? Popijamy sporo wody mineralnej małymi porcjami i do tego probiotyk enteromax.

Dziewczyny jakie polecacie domowe sprawdzone sposoby na biegunkę? Jemy bułki pszenne, na obiad zupa marchewkowa z mocno ugotowanym ryżem, banany dojrzałe, co jeszcze?
Chrupki kukurydziane,biszkopty, sycharki i wafelki. I koniecznie probiotyki.

A tak szczerze to dla mnie najlepszym lekarstwem na dolegliwości żołądkiwe jest zwykła cola.

f2w3rjjgdojcnp4w.png

Dziewczyny jakie polecacie domowe sprawdzone sposoby na biegunkę? Jemy bułki pszenne, na obiad zupa marchewkowa z mocno ugotowanym ryżem, banany dojrzałe, co jeszcze? Popijamy sporo wody mineralnej małymi porcjami i do tego probiotyk enteromax.
Z niedomowych kt oboje mozecie to smecta i wegiel

Domowe to u nas biszkopty, sucha bulka i sucharki..do tego gorzka herbatka czarna popijana po lyczku i borowki suszone zaparzone maja stopujaca moc [emoji4] w aptece kupowal maz

Czekoladę. Mi zawsze pomagała.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pomóżcie rozszyfrować. Do lekarza jutro ale ... odebrałam wyniki toxo. Igg wysokie 99 obecne a igm nieobecne. Co to znaczy:( przed ciąża też miałam wysokie...jest zagrożenie dla maluszka ?
Pewnie zrobi mi awidność...

p19u9jcg81ehxczt.png

Domowe sposoby to te co już dziewczyny pisały ale polecam lek enterosgel - już od 1 r.ż. U nas zawsze sie sprawdzał już po pierwszej dawce

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak jak pisały dziewczyny i polecam jeszcze kisle ,żadnych mlecznych rzeczy ,słodyczy i soków owocowych.(zwiększa sie ilość bakteri). Smecta jest też dla dzieci o lepszym smaku, Tasectan jeszcze lepszy bo malutka ilość i zagęszcza kal, Niforuksazyd, w syropie jest na receptę ale mi babka sprzedała bo do dziecka(na bakteryjne), a na ból brzucha super herbatka z Milupy na brzuszek(Allegro), espumisan jak są wzdęcia dodatkowo oraz np Orsalit nawadniajaco.
Mój ostatnio też mial biegunkę:(

Do góry