reklama
Anulka.
Fanka BB :)
Skąd Wy macie te programy?Gratuluję dziewczyny. A mi dziś przyszła paczka z bebiprogram z Przytulanka Sensoryczna [emoji6]
mlodamama21
mlodamama21
Ja weszłam na stronę bebiprogram i tam się zarejestrowałam i zaznaczyłam że chce dostać prezent no i rzeczywiście coś przyszło [emoji3]Skąd Wy macie te programy?
Anulka.
Dzięki [emoji4] muszę spróbowaćJa weszłam na stronę bebiprogram i tam się zarejestrowałam i zaznaczyłam że chce dostać prezent no i rzeczywiście coś przyszło [emoji3]
emkamat10
Ja jeszcze lovela i mustela. podobno na Johnson i lasinoh też można ale nie mogłam znaleźć na ich stronie
mlodamama21
reklama
Anula1988
Cześć
Gratuluję udanych wizyt i zdrowych dzieciątek oraz życzę powodzenia na kolejnych wizytach polowkowych
Ale miło czytać, ze większość z Was już tak mocno czuje maluchy, wspaniałe uczucie ♡ u mnie w brzuchu też już od jakiegoś czasu taka dyskoteka, że aż się łapie za głowę ze zdumienia
Dużo zdrówka dla chorujących, my też się leczymy z Szymciem z biegunki, mam wrażenie, ze dzisiaj już jest troszkę poprawa.
Ja również polecam Wam zapisywanie się do newsletterow znanych firm, bo ja dostawalam dla synka kilka razy różne przesyłki z obiadkami, deserkami, łyżeczkami plastikowymi i wieloma innymi gadzetami
Gratuluję udanych wizyt i zdrowych dzieciątek oraz życzę powodzenia na kolejnych wizytach polowkowych
Ale miło czytać, ze większość z Was już tak mocno czuje maluchy, wspaniałe uczucie ♡ u mnie w brzuchu też już od jakiegoś czasu taka dyskoteka, że aż się łapie za głowę ze zdumienia
Dużo zdrówka dla chorujących, my też się leczymy z Szymciem z biegunki, mam wrażenie, ze dzisiaj już jest troszkę poprawa.
Ja również polecam Wam zapisywanie się do newsletterow znanych firm, bo ja dostawalam dla synka kilka razy różne przesyłki z obiadkami, deserkami, łyżeczkami plastikowymi i wieloma innymi gadzetami