reklama
D
Deleted member 158674
Gość
A ja z innej beczki dziewczyny od soboty mam hmm nie bol, może skurcze na środku brzucha. Mam je od soboty. Nie są jakieś turbo bolesne ale odczuwalne. Jeszcze nie panikuje 6.02 mam wizytę. Chyba dotrzymam?
To te przepowiadajace?
Zastanawiam się jak to jest z tymi przepowiadającymi, bo w tej ciąży mam też od czasu do czasu takie dziwne napięcie brzucha (może od tygodnia), nie miałam tego w 1.ciaży i nie mam się do czego odnieść. Ale nie jest jakieś bolesne, ale czuć. Młoda wierci się i czka wiec to dobre objawy
Swoją drogą do koleżanki co to pisze że ją marcówki zlinczowały, każdemu jest dobrze pisać, więc ja bym się w ogóle nie przejmowała Na pewno leżysz tyle ile możesz, a przy dzieciach to się tak nie da na 100%. Ja tez dziś jestem poskładana bo szalałam wczoraj z córka i mam za swoje, leżę tyle ile mogę, ale wiadomo
Sasankaa
Fanka BB :)
Moj też ma alergie, na bialko mleka krowiego ,gluten ,truskawki i inne drobno pestkowe, cytrusy, niektóre przyprawy i nietolerancje laktozy. Chleby mu piekę , osobne makarony, naleśniki, no jest zabawy z tym i..kasy.
Ja daje codzień probiotyki, a ostatnio ponawiam kuracje Latopiciem. I witaminy Omegamed alergia. Mysle ,że jest lepiej ,bo robiłam probe prowokacyjna glutenem i nie było zle, Bo przedtem az puchły mu usta
Ja daje codzień probiotyki, a ostatnio ponawiam kuracje Latopiciem. I witaminy Omegamed alergia. Mysle ,że jest lepiej ,bo robiłam probe prowokacyjna glutenem i nie było zle, Bo przedtem az puchły mu usta
Arya88
Mój synek też bez glutenu i laktozy przynajmniej, ale kazeinę i cukier również ma ograniczone ze względu na jelita. Cytryna i kiwi chyba go uczulają... też mam "zabawę" jeśli chodzi o gotowanie, a do przedszkola sama daję jedzenie bo nie mają dietetyka i tylko on jedyny ma dietę :/
Co do tego leżenia to gdyby było tak źle to lekarz kazałby leżeć w szpitalu z cewnikiem i nogami do góry - a skoro pozwolił do domu, to znaczy, że wie, że będziesz wstawać do wc czy do dziecka - ważne by głownie leżeć i nie forsować się.
Co do bólów krzyżowych to ło matko też miałam, okropne są, a do tego nie działają na szyjkę zbytnio więc nie wiem po kij są hehe
Co do tego leżenia to gdyby było tak źle to lekarz kazałby leżeć w szpitalu z cewnikiem i nogami do góry - a skoro pozwolił do domu, to znaczy, że wie, że będziesz wstawać do wc czy do dziecka - ważne by głownie leżeć i nie forsować się.
Co do bólów krzyżowych to ło matko też miałam, okropne są, a do tego nie działają na szyjkę zbytnio więc nie wiem po kij są hehe
U
użytkownik 167877
Gość
To fakt te bóle z krzyża bolą okropnie. Jak mi przeszły w trakcie porodu i miałam tylko z brzucha go aż ulgę poczułam [emoji23]
Młodamama przykra sytuacja, ale masz racje. Dzidzius w brzuchu dzidziusiem, ale pozostalymi dziecmi tez trzeba sie zajac. Rozumiem jakbys zmieniala firanki, prala dywany itp. ale noramalne zycie wpisane jest w posiadanie juz dziecka.
Ale co ja tam sie znam
Wspolczuje alergii u dzieci, tez sie z tym borykamy od pierwszej marchewki, tylko teraz doszly wziewy i chemia.
Ale co ja tam sie znam
Wspolczuje alergii u dzieci, tez sie z tym borykamy od pierwszej marchewki, tylko teraz doszly wziewy i chemia.
Gemmina
Mlodamama, nie słuchaj głupich bab, szkoda, że tak się wam popsuło :/ zgadzam się z dziewczynami, że jak byłoby bardzo źle to leżałabyś w szpitalu, a jak puścili cię do domu to wiadomo, że czasem wstajesz! 3 letnie dziecko nie wytrzyma cały dzień w jednym pokoju i nie poradzi sobie samo. Dacie radę nic się nie martw! My cię rozumiemy [emoji11]
Gemmina
A ja cały weekend przechorowałam, na szczęście jest coraz lepiej. Polecam domowy syrop z czosnku, imbiru, cebuli i miodu! Ochyda, ale skuteczna [emoji4]
Sprawdziłam stan powietrza u nas w Poznaniu, ładna pogoda to pójdę na spacer... jest tragiczne zanieczyszczenie! Cały czas!!
Dlatego włączyłam się do akcji #złapaćoddech i piszę listy w imieniu mojego nienarodzonego dziecka, które już jest trute [emoji52]
Polecam, przyłączcie się!
Link do: Skażone dzieciństwo polskich dzieci
Link do: Mamy przeciwko smogowi – świetna akcja #ZłapaćOddech
Link do: Skażone dzieciństwo – oddajmy dzieciom głos
Akcja robi się naprawdę duża, a to że styczeń się kończy i nie ma mrozu nic nie zmieniło...
Sprawdziłam stan powietrza u nas w Poznaniu, ładna pogoda to pójdę na spacer... jest tragiczne zanieczyszczenie! Cały czas!!
Dlatego włączyłam się do akcji #złapaćoddech i piszę listy w imieniu mojego nienarodzonego dziecka, które już jest trute [emoji52]
Polecam, przyłączcie się!
Link do: Skażone dzieciństwo polskich dzieci
Link do: Mamy przeciwko smogowi – świetna akcja #ZłapaćOddech
Link do: Skażone dzieciństwo – oddajmy dzieciom głos
Akcja robi się naprawdę duża, a to że styczeń się kończy i nie ma mrozu nic nie zmieniło...
reklama