reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Moj to chyba najmniejszy [emoji52]

Moja też nie duza [emoji4] Ale są plusy- takie dzieci łatwiej się rodzi [emoji6]
Ja tez mialam krzyzowe bole przy porodzie... Koszmar... Nie moglam sie ruszyc a wrecz zwalalo mnie z nog

oar8s65gmlqg37sx.png
Przy pierwszym porodzie miałam krzyżowe, przy drugim z brzucha- bez porównania. Mam nadzieję że teraz też będą z brzucha [emoji5]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
to zarzucę kata właśnie mnie olśniło, że jednak chcę jechać na wakację, ale to 4 godziny jazdy do bukowiny tatrzańskiej koniec sierpnia z moją trójką dzieci, 7 lat, 2 lata i 2 miesiące, już słyszałam opinie, że to niezdrowe itd...ale z drugiej strony z synami też jeździłam...nie chcę być taką smutną, umęczoną życiem matką, chcę czerpać trochę radości, i ten pomysł mi wpadł do głowy, do tego pojadą moi rodzice pewnie i moja siostra z dziećmi, a wy jedziecie?

Mlodamama nie denerwuj się! Ja nie byłabym w stanie leżeć cały dzień(np dlatego,że z psem też trzeba wyjść),a co dopiero przy małych dzieciach..

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Rybcia my pewnie zrezygnujemy w tym roku z wakacji :/ ( chociaż to jeszcze nie przesadzone) ja mam termin na koniec czerwca i pewnie na lipiec sie załapie jeszcze z porodem , niewiem czy dam rade sie ogarnąć tak zeby planować wakacje.

5djylbetecfse5n6.png

to zarzucę kata właśnie mnie olśniło, że jednak chcę jechać na wakację, ale to 4 godziny jazdy do bukowiny tatrzańskiej koniec sierpnia z moją trójką dzieci, 7 lat, 2 lata i 2 miesiące, już słyszałam opinie, że to niezdrowe itd...ale z drugiej strony z synami też jeździłam...nie chcę być taką smutną, umęczoną życiem matką, chcę czerpać trochę radości, i ten pomysł mi wpadł do głowy, do tego pojadą moi rodzice pewnie i moja siostra z dziećmi, a wy jedziecie?
Ja się w sierpniu wybieram ze znajomymi na mazury. Oni z trójka dzieci bliźniaczki 8 lat i roczny syn no i ja z maluchem. Co prawda my na mazury mamy jakieś 2h ale nie darowałabym sobie wakacji jakbym nigdzie nie pojechala

Rybcia jesli finanse nam pozwola to pojedziemy :) bez przesady dlaczego niezdrowe? Przeciez 4h to nie 40h...

oar8s65gmlqg37sx.png
no dobra ulżyło mi, że nie jestem sama sfiksowana :D idę do łóżka z telefonu was poczytać bo tylko wpadam i zrzucam pytania a mało co wiem co u was się dzieje :/ bo za wątkiem zakupowym bo to mam na bieżąco :D

My jedziemy w sierpniu, Mąż, młody 2 miesięczny, Syn 7 lat i moja siostra też 7 lat no i Nasze piesełki :) jedzie z Nami siostra męża ze szwagrem i dwójka dzieci

reklama
Do góry