reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Camel pisałam wcześniej że jak kogoś usunęłam a się odzywa to przepraszam. Ciebie kojarzę. Więc pewnie przez przypadek. Dziś powrocisz [emoji4]
Co do poduchy mam motherhood i polecam. Bardzo dobre opinie

Monya wiesz ze ja tez ostatnio tylko o jedzeniu.... To masakra jakaś

Aleinad Ty też powrocisz. [emoji4]

7v8rikgn6c3m2w2o.png
No problemo [emoji6]
Chyba sie zdecyduje na ta poduche... Skoro nie jedna poleca...
Jutro lece na usg mam nadzieje ze tym razem serducho bedzie widac...troche sie stresuje...

Aaaaa...tarczycowe dziewczyny....
Robilam ostatnio sam ft4 i wyszlo mi 0,84 a norme mam 0,94 tsh robilam miesiac wczesniej i bylo ok... Co w orzypadku takiego ft4?

c55f3e3kq403a9og.png

reklama
Uff dzięki dziewczynki odstawiłam słodycze ale nie będę głodna chodzić. Już kupuje jogurty i owoce żeby jakoś zdrowiej na tym wyjść ale wszystko bardzo szybko znika.

Zakażenie moczu zdaża się bardzo często w ciąży. Dostaniesz antybiotyk, wyleczysz i będzie Oki głowa do góry ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak pójdę teraz 02.02 na wizytę i się okaże że przytyłam 3kg od ostatniej wizyty (08.01.) to coś powiedzą?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przytyłam 4 i nic nie mówił lekarz :) wręcz przeciwnie , że waga w końcu ruszyła.

Justyna - nie martw się. Przecież , dobrze , że wykryli wyleczysz i wszystko będzie dobrze. Uwierz , że większość kobiet ma jakieś problemy, jak nie tarczyca, to infekcje a ja te głupie żelazo, które wcale nie rośnie. Jesteśmy ludźmi, chorujemy to jest normalne.

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Dziękuje Wam.
Troszeczkę mnie uspokoilyscie...
Czy można tego jakos się całkowicie pozbyć? (Po porodzie w sensie)

Niestety nie da sie. Jak juz masz to zawsze będziesz mieć. Ja sie dowiedziałam o dodatnim gbs na długo przed ciąża. I ogólnie to nie jest problem, czasem moze sie zdarzyć ze w korzystnych dla niego warunkach następuje nadmierny wzrost i wtedy trzeba brać antybiotyk ale poza tym jest niegroźny. Tzn jest groźny dla dziecka przy porodzie jeśli nie dostaniesz antybiotyku.
Ale wiesz ze go masz wiec problemu nie ma :)

No to jeśli taka sytuacja to tam gdzie lepszy sprzęt:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja bym tez poszła do lepszego lekarza z lepszym sprzętem i większym doświadczeniem. Do końca nie rozumiem fenomenu mamyginekolog ;) nie zrozumcie mnie źle, ale ja np chodzę do takiego teoche "szorstkiego" lekarza na usg, nie ma rozczulania, "nóżka" "rączka" tylko konkretnie przekazuje informacje. Ma dobry sprzęt i długoletnie doświadczenie. Ale to moje osobiste podejście. Poleciałam tego lek koleżance i wyszła zawiedziona bo chciała ładne zdjęcie do albumu i w ogóle nie podobało jej sie ze tak bezosobowo podszedł do jej dziecka tylko i bez emocji przekazał płeć.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry