reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny jak pójdę teraz 02.02 na wizytę i się okaże że przytyłam 3kg od ostatniej wizyty (08.01.) to coś powiedzą?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście że nie :)

5djylbetecfse5n6.png

reklama
No i wyszla mi jakas bakteria w posiewie. Nie mogla mnie moja gin dzisiaj przyjac. We wtorek mam isc po recepty i sie dowiem co takiego sie przypałętalo. Mam nadzieje ze nic groznego. Kurcze. Zdenerwowalam sie.

Dobrze , ze wyszło, przynajmniej bedzie wiadomo jak leczyć.
Jakby nie wyszło to byś sie martwiła, ze cos Ci dolega, ale nie wiadomo co.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Nie nie,to ma być zwykłe usg. Z tym 3D to bardziej dla mnie zdjęcia jako pamiątka, chociaż wydaje mi się,że wtedy i lekarz może więcej dojrzeć. A żadnej z tych pań nie znam,więc o zaufaniu trudno mówić :)

No to ja bym szła tam, gdzie najlepszy sprzęt jeśli cenowo masz taką opcję

7u223e3kwboc3bjp.png

Zajaczku masz racje ale gdzies podswiadomie boje sie ze to moze byc cos paskudnego dla maleństwa. Sama nie wiem. Chyba zbyt emocjonalnie do tego podeszlam ale jak mi gim powiedziala ze jest jakis syf i trzeba wziac na to antybiotyk to doslownie sie rozpłakałam jak odlozylam słuchawkę

Mi nigdy nic nie mówili o wadze. Na koniec puchłam w oczach od nadmiaru wody i też nic nie gadali - a jesli masz wagę w normie to już w ogóle się nie przejmuj :)

7u223e3kwboc3bjp.png

Justyna no co Ty nie denerwuj się,przecież to lepiej że wykryli. Przynajmniej będzie można działać w konkretną stronę :*

reklama
Justyna ie przejmuj się, ja też się męczę z jakimś syfem.

Majka, zależy od lekarza. Jedni mają wyrąbane ile tyjesz a inni się roztrząsają o każde 0.5kg;) Ja w tamtej ciazy cały czas miałam niedowage a na koniec tak dowaliłam, że miałam problemy z poruszaniem. Aż się prosiłam żeby mi ktoś pomógł bo pochłania w oczach. A lekarz do którego chodzę w Polsce tak o- dodatkowo jak jestem, właśnie pilnuje każdy kilogram i nawet męża przestrzega, że jak przytyje za dużo to mu się od niego zbierze;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry