reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Camel pisałam wcześniej że jak kogoś usunęłam a się odzywa to przepraszam. Ciebie kojarzę. Więc pewnie przez przypadek. Dziś powrocisz [emoji4]
Co do poduchy mam motherhood i polecam. Bardzo dobre opinie

Monya wiesz ze ja tez ostatnio tylko o jedzeniu.... To masakra jakaś

Aleinad Ty też powrocisz. [emoji4]

7v8rikgn6c3m2w2o.png
No problemo [emoji6]
Chyba sie zdecyduje na ta poduche... Skoro nie jedna poleca...
Jutro lece na usg mam nadzieje ze tym razem serducho bedzie widac...troche sie stresuje...

Aaaaa...tarczycowe dziewczyny....
Robilam ostatnio sam ft4 i wyszlo mi 0,84 a norme mam 0,94 tsh robilam miesiac wczesniej i bylo ok... Co w orzypadku takiego ft4?

c55f3e3kq403a9og.png

reklama
Uff dzięki dziewczynki odstawiłam słodycze ale nie będę głodna chodzić. Już kupuje jogurty i owoce żeby jakoś zdrowiej na tym wyjść ale wszystko bardzo szybko znika.

Zakażenie moczu zdaża się bardzo często w ciąży. Dostaniesz antybiotyk, wyleczysz i będzie Oki głowa do góry ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak pójdę teraz 02.02 na wizytę i się okaże że przytyłam 3kg od ostatniej wizyty (08.01.) to coś powiedzą?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przytyłam 4 i nic nie mówił lekarz :) wręcz przeciwnie , że waga w końcu ruszyła.

Justyna - nie martw się. Przecież , dobrze , że wykryli wyleczysz i wszystko będzie dobrze. Uwierz , że większość kobiet ma jakieś problemy, jak nie tarczyca, to infekcje a ja te głupie żelazo, które wcale nie rośnie. Jesteśmy ludźmi, chorujemy to jest normalne.

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Dziękuje Wam.
Troszeczkę mnie uspokoilyscie...
Czy można tego jakos się całkowicie pozbyć? (Po porodzie w sensie)

Niestety nie da sie. Jak juz masz to zawsze będziesz mieć. Ja sie dowiedziałam o dodatnim gbs na długo przed ciąża. I ogólnie to nie jest problem, czasem moze sie zdarzyć ze w korzystnych dla niego warunkach następuje nadmierny wzrost i wtedy trzeba brać antybiotyk ale poza tym jest niegroźny. Tzn jest groźny dla dziecka przy porodzie jeśli nie dostaniesz antybiotyku.
Ale wiesz ze go masz wiec problemu nie ma :)

No to jeśli taka sytuacja to tam gdzie lepszy sprzęt:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja bym tez poszła do lepszego lekarza z lepszym sprzętem i większym doświadczeniem. Do końca nie rozumiem fenomenu mamyginekolog ;) nie zrozumcie mnie źle, ale ja np chodzę do takiego teoche "szorstkiego" lekarza na usg, nie ma rozczulania, "nóżka" "rączka" tylko konkretnie przekazuje informacje. Ma dobry sprzęt i długoletnie doświadczenie. Ale to moje osobiste podejście. Poleciałam tego lek koleżance i wyszła zawiedziona bo chciała ładne zdjęcie do albumu i w ogóle nie podobało jej sie ze tak bezosobowo podszedł do jej dziecka tylko i bez emocji przekazał płeć.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry