Bellax123!
Fanka BB :)
nie bo ty kontaktu z ZUS em mieć nie będzieszNo pracuje wiesz ja to zielona jestem... czyli nie mam co się martwić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie bo ty kontaktu z ZUS em mieć nie będzieszNo pracuje wiesz ja to zielona jestem... czyli nie mam co się martwić?
Dokładnie [emoji4] ja też pracuję w dużej firmie, na zwolnieniu jestem od października i kaske mam co miesiąc punktualnie jak w szwajcarskim zegarku [emoji38]nie bo ty kontaktu z ZUS em mieć nie będziesz
Jezuuu i po raz kolejny się denerwuje a jestem zwyczajnie nedoinformowana dzieki dziewczynynie bo ty kontaktu z ZUS em mieć nie będziesz
No i miodzioDokładnie [emoji4] ja też pracuję w dużej firmie, na zwolnieniu jestem od października i kaske mam co miesiąc punktualnie jak w szwajcarskim zegarku [emoji38]
że masz apetytDziewczyny jak pójdę teraz 02.02 na wizytę i się okaże że przytyłam 3kg od ostatniej wizyty (08.01.) to coś powiedzą?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no jasne wiem wiem nie chodziło mi o cale usg w 3D tylko właśnie w trakcie badania,żeby podejrzeć i ewentualnie o zdjęcia. I wydaje mi się,że możliwość takiego 3D,czy nawet 4D świadczy o lepszym sprzęcie,ale może się myle3D jest tylko bajerem dla rodziców. Lekarz sprawdza i mierzy wszystko na obrazie 2D.
Że dobrze, ze jesz normalnieDziewczyny jak pójdę teraz 02.02 na wizytę i się okaże że przytyłam 3kg od ostatniej wizyty (08.01.) to coś powiedzą?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom