reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Camel proszę bądź dobrej myśli, szybko konsultuj się z lekarzem. Bierzesz progesteron?

Anulka gratuluję, kolejne wspaniałe wieści dzisiaj, bardzo się cieszę.

Gin kazal lezecz odpoxzywac wziac duphaston i czekac...w razie krwawienia na IP...ale moj pecherzyk jest pusty wiec tego mozna sie spodziewac....

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

Cześć Dziewczyny,
nieśmiało witam się i mam nadzieję, że wkrótce do Was dołączę :) Proszę napiszcie, kiedy robiłyście test ciążowy, który już "coś" pokazał?

Cześć Dziewczyny,
nieśmiało witam się i mam nadzieję, że wkrótce do Was dołączę :) Proszę napiszcie, kiedy robiłyście test ciążowy, który już "coś" pokazał?
Dzień przed spodziewanym terminem miesiączki zrobiłam-wieczorem. Test o czułości 10mlu/ml. Jeśli to robi jakąś różnice.

Cześć Dziewczyny,
Ja robiłam dwa dni przed spodziewaną miesiączką. Wyszła bardzo blada ledwowidoczna druga kreska i to po dłuższym czasie oczekiwania. Zrób w dzień spodziewanej miesiączki najszybciej ;)

reklama
Do góry