reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mam to samo, nie palę już 4 tygodnie, a apetyt mam nieziemski [emoji53]

hchy3e3k6yxgussl.png
Ja jeszcze w tamtym tyg byłam zla na siebie za ten apetyt bo kladlam się do łóżka tak pełna, że spać nie mogłam hehe. Ale w tym tygodniu jakoś mi przeszło samo. Za to te nieszczęsne palenie mi nie daje spokoju.. . Dalej mnie ciągnie jak wilka do lasu.. :(

reklama
Wczoraj mialam ochote na frytki i czekolade np[emoji14]jednoczesnie...[emoji23] ale staram sie opanowywac chociaz troche i nie pozwalam sobie na wszystko.
Kubusiova tez moge zbrzydnac jak mialaby byc dziewczynka[emoji14]nawet bardzo [emoji23][emoji3]

oar8s65gmlqg37sx.png

Ja jeszcze w tamtym tyg byłam zla na siebie za ten apetyt bo kladlam się do łóżka tak pełna, że spać nie mogłam hehe. Ale w tym tygodniu jakoś mi przeszło samo. Za to te nieszczęsne palenie mi nie daje spokoju.. . Dalej mnie ciągnie jak wilka do lasu.. :(

U mnie najgorsze były pierwsze 3 dni... Myślałam , że zjem te papierosy [emoji23][emoji23][emoji23] Ale przeszła chęć na papierosa i przyszedł apetyt [emoji12] Już sama nie wiem co gorsze [emoji12]

hchy3e3k6yxgussl.png

U mnie najgorsze były pierwsze 3 dni... Myślałam , że zjem te papierosy [emoji23][emoji23][emoji23] Ale przeszła chęć na papierosa i przyszedł apetyt [emoji12] Już sama nie wiem co gorsze [emoji12]

hchy3e3k6yxgussl.png
Ja rzuciłam w pierwszej ciąży - tak naprawdę to miałam na samą myśl o papierosach odruch wymiotny . Po porodzie za to szalałam za papierosami . Na szczęście nie uległam [emoji5]
Majka - poszukaj innego ginekologa i zobacz jakie ma zdanie na ten temat, współczuje Ci tego konfliktu i wszystkich problemów z nim zwiazanych.

Ostatnia edycja:
Witam Nowe Mamy fajnie że jesteście!!!

Majka szkoda gadać z tym Twoim lekarzem ... mega wspierający :(

Anulka jak po wizycie?

U nas dziś fajny dzień całe popołudnie mieliśmy gości z roczną córeczką więc synek miał zabawę na 102 :D

svchs65gg8talrm7.png

Witam nowe Mamusie :)

Odnośnie apetytu, to na słodkości w ogole nie mam teraz ochoty, więc nawet nie jem. Natomiast pieczywo i pomidory mogłabym na każdy posiłek zajadać :) w pierwszej ciąży pamiętam, ze miałam na początku taka fazę na ziemniaki, zwłaszcza purre, hihi. U mnie straszne mdłości, najgorzej jest przetrwać rano aż do południa, potem robi się już lepiej. A z kolei popołudniu mogłabym spać gdzie popadnie.

Dziewczyny ja juz po [emoji4][emoji4][emoji4]
Nasiedzialam się tam , kasę wydałam, ale.... zacytuję mojego giną : człowiek żywy sztuk jeden [emoji38][emoji38][emoji38]
Dostałam duphaston na wszelki wypadek po moich przejściach i jestem dobrej myśli. Dziękuję za wszystkie kciuki [emoji11]

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja juz po [emoji4][emoji4][emoji4]
Nasiedzialam się tam , kasę wydałam, ale.... zacytuję mojego giną : człowiek żywy sztuk jeden [emoji38][emoji38][emoji38]
Dostałam duphaston na wszelki wypadek po moich przejściach i jestem dobrej myśli. Dziękuję za wszystkie kciuki [emoji11]

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Super Gratulacje!

reklama
Do góry