reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja mam dziś wolne od pracy :) próbuje opanować swój pracoholizm;) ale będę sprzatala, pralam i prasowala a wieczorem
Lece na koncert bo moja siostra tancuje :)
A to moje niech w końcu zacznie się ruszać tak poważnie... bo się matka zezlosci...
Miłego dnia dziewczynki:)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Camel pisałam wcześniej że jak kogoś usunęłam a się odzywa to przepraszam. Ciebie kojarzę. Więc pewnie przez przypadek. Dziś powrocisz [emoji4]
Co do poduchy mam motherhood i polecam. Bardzo dobre opinie

Monya wiesz ze ja tez ostatnio tylko o jedzeniu.... To masakra jakaś

Aleinad Ty też powrocisz. [emoji4]

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Która z mamuś ma połówkowe 8 lutego? Daktyl a gdzie Ty idziesz i kiedy?

oar8ugpjafqeooh5.png
Ja, ja, ja! :D Już nie mogę się doczekać.
Dziewczyny jeśli chodzi o wagę to ja też ostatnio popłynęłam, startowałam z 63, a dziś weszłam i... 67,9 (nie 68, nie, nie, nie :D :D ) Chyba muszę się ogarnąć, to dopiero 20tc :O
Długości szyjki mi nie badał ostatnio, chyba sie upomne jesli sam tego nie zrobi :)
z "alkoholi" polecam warke 0 cytrynowa. Ma prawdziwe zero, jest pyszna i jak dla mnie - przypomina prawdziwe piwo :)

Ja słyszałam od kuzynki męża ze podobni jest tylko jedno piwo które ma naprawdę 0 % i podobno jest tez takie wino . Nie wiem nie piłam , w lato by mnie chyba bardziej ciągło teraz nie mam ochoty

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale mialam kiepska noc. Budzilam sie co godzine durne sny mialam. Masakra. Wstawam z takin tępym bolem glowy ze szok.

Ja mialam na polowkowym szyjke badana przez usg dopochwowe.

reklama
Do góry