reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja mam dziś wolne od pracy :) próbuje opanować swój pracoholizm;) ale będę sprzatala, pralam i prasowala a wieczorem
Lece na koncert bo moja siostra tancuje :)
A to moje niech w końcu zacznie się ruszać tak poważnie... bo się matka zezlosci...
Miłego dnia dziewczynki:)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Camel pisałam wcześniej że jak kogoś usunęłam a się odzywa to przepraszam. Ciebie kojarzę. Więc pewnie przez przypadek. Dziś powrocisz [emoji4]
Co do poduchy mam motherhood i polecam. Bardzo dobre opinie

Monya wiesz ze ja tez ostatnio tylko o jedzeniu.... To masakra jakaś

Aleinad Ty też powrocisz. [emoji4]

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Która z mamuś ma połówkowe 8 lutego? Daktyl a gdzie Ty idziesz i kiedy?

oar8ugpjafqeooh5.png
Ja, ja, ja! :D Już nie mogę się doczekać.
Dziewczyny jeśli chodzi o wagę to ja też ostatnio popłynęłam, startowałam z 63, a dziś weszłam i... 67,9 (nie 68, nie, nie, nie :D :D ) Chyba muszę się ogarnąć, to dopiero 20tc :O
Długości szyjki mi nie badał ostatnio, chyba sie upomne jesli sam tego nie zrobi :)
z "alkoholi" polecam warke 0 cytrynowa. Ma prawdziwe zero, jest pyszna i jak dla mnie - przypomina prawdziwe piwo :)

Ja słyszałam od kuzynki męża ze podobni jest tylko jedno piwo które ma naprawdę 0 % i podobno jest tez takie wino . Nie wiem nie piłam , w lato by mnie chyba bardziej ciągło teraz nie mam ochoty

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale mialam kiepska noc. Budzilam sie co godzine durne sny mialam. Masakra. Wstawam z takin tępym bolem glowy ze szok.

Ja mialam na polowkowym szyjke badana przez usg dopochwowe.

reklama
Do góry