reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
I po wizycie i wiem tyle co przed tem. Cytologii znowu nie pobral bo krew się lała. W ogóle tak mnie zdenerwował że obiecuję wypróbować innego. Na temat konfliktu wie tyle co ja. Dal mi skierowanie do szpitala na patologie ciąży gdzie mam się udać jak odbiorę wynik :(
Wspolczuje ...

Ja za to jem jak szalona i ciągle jestem głodna .. Dobrze, że pracuje , przynajmniej mam ograniczony dostęp do jedzenia[emoji23]

Ja mam fazę na ogórek zielony, nabiał i owoce. Na mięso drobiowe odruch wymiotny bleh. Na sam widok. Śmierdzi mi ulubiony proszek do prania itd
Jest coś zwierzęcego w ciąży, taka ostrość zmysłów.

Kum my powiemy w domu w ten weekend jeżeli jutro będzie ok na wizycie. Taki prezent mamie chcemy zrobić na urodziny :)

Michalina ja tak samo z moimi rodzicami - dopiero jak bedzie dobrze na usg to im powiemy i chcemy to zrobic w formie niespodzianki :) tylko nikt akurat nie ma urodzin, a my ot tak z zapakowanym prezentem wyskoczymy :p
Najgorsze ze już nie mogę się doczekać, a wizytę mam dopiero 29 października :( troche poźno jak na pierwszą wizytę ale nie było wcześniejszych terminów, będzie to już 8 tydzień, więc tylko pociaszające jest, że już na pewno serce będzie słychać :D

Majka współczuję. I co teraz planujesz zrobić? Pójdziesz najpierw do innego czy czekasz na wyniki?

Anulka czekamy z niecierpliwością!!!

Ja się dziś czuje fatalnie ledwo wysiedzialam w pracy. Głowa mnie tak boli, że aż czuje jak mnie odcina momentami. Kiedyś tak na okres mnie pobolewala więc trochę mnie to martwi.

Majka współczuję. I co teraz planujesz zrobić? Pójdziesz najpierw do innego czy czekasz na wyniki?

Anulka czekamy z niecierpliwością!!!

Ja się dziś czuje fatalnie ledwo wysiedzialam w pracy. Głowa mnie tak boli, że aż czuje jak mnie odcina momentami. Kiedyś tak na okres mnie pobolewala więc trochę mnie to martwi.
Wiesz co, no na wynik i tak muszę faktycznie poczekać no bo nikt bez niego mi nic nie powie tylko myślałam że mi powie jaka jest procedura, co dalej w razie w a on mi daje skierowanie do szpitala na patologie ciąży i mówi że nie wie co tam ze mną zrobią czy będą chcieli zatrzymać czy tylko zbadają... Ale na pewno kolejną wizytę którą muszę odbyć za miesiąc z tego co wiem (z kolejnymi wynikami) odbędę u innego lekarza. ogólnie jestem podłamana sytuacją, chyba przejadę się jutro do cioci i babci.

reklama
Hej!
Postanowiłam do Was dołączyć, myślałam, że będę jedną z pierwszych a tu już prawie 200 stron. o_O Chyba tego nie nadrobię. :) Jestem Klaudia, jestem mamą 3,5 letniego Kubusia i jestem w 3-4 tc. Właśnie czekam na wyniki bety, trzy testy pozytywne. ;) Co najśmieszniejsze, te głupawe kalkulatory ciąży wskazały mi 18.06. jako dzień porodu... czyli dzień urodzin mojego pierwszego dziecka. :cool2::cool2:
Można się tu wkupić? :D

Do góry