reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Na pewno wrocicie całe w skowronkach [emoji3]

Ja też zaraz idę z córką do lekarza. Odebrałam jej wyniki, ma gliste ludzką [emoji30] masakra

7v8rikgn6c3m2w2o.png
Też miałam nic strasznego;) Dostanie tabletki i samo wyjdzie :) ważne że nie boli ;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
O matko!!! A jak to sie leczy? Jakie sa objawy?
Leczy sie lekami na robale w wiekszych dawkach i dobranych odstepach by wybic doroslego osobnika i ew jaja po wykluciu..

Zazwyczaj nie ma objawow widocznych ..moze byc brak apetytu, bole brzuszka, brak odporosci a nawet kaszel..zmiany w wynikah krwi i wysokie ig calkowite tez wskazuje na robale czesto..dobrze jest badac kupke.dzieci min raz w roku w 3 dawkach w odstepie tygodnia..

reklama
Co do Lalaland...to film romantyczny w staromodnym stylu. Tak zupełnie inny niż to co obecnie sie kręci. Mi się podobało. Synek (2,5 roku) bił brawa po piosenkach [emoji3]
Choć zupełnie nie rozumiem fenomenu Oskarowego.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Do góry