reklama
Toś mnie pocieszyła hahah Liczę na to, że jednak odpuści trochę po 1 trymestrze U mnie nawet po jedzeniu nie jest lepiej. Najgorzej jak pomyślę o tym, że muszę obiad robić to momentalnie mi niedobrze i wszystko podchodzi...Moja przyjaciolka wymiotowala do 7 miesiaca ciazy... Jadla tylko zelki i pila cole... Teraz panicznie boi sie nastepnej ciazy...
Ja w poprzedniej nie mialam zadnych mdlosci a teraz mdli mnie niemilosiernie... Jest lepiej do 20 minut po jedzeniu... Masakra!
nahia
Zaangażowana w BB
A no idę do tego pierwszego, nie ma co wymyślać. Jadę z Borcza na Żabiankę praktycznie.
Dzięki dziewczynki za dobre słowa
Rozwolnienie mam tylko z nerwów tak to wręcz zaparcia i mdłości... Mam tyle czasu, normalnie miałabym tyle w domu porobione albo kursowałabym tu i tam. Tym czasem ciężko mi naczynia pomyć W pierwszych dwóch ciążach nie miałam żadnych mdłości.
O kurcze to daleko, jakieś 50 minut sie jedzie o tej godzinie, na szczęście wszysce będą jechać w strone przeciwną z Gdańska do domów Powodzenia!!! To już za chwilę
s.michalina
Fanka BB :)
Ja mam fazę na ogórek zielony, nabiał i owoce. Na mięso drobiowe odruch wymiotny bleh. Na sam widok. Śmierdzi mi ulubiony proszek do prania itd
Jest coś zwierzęcego w ciąży, taka ostrość zmysłów.
Kum my powiemy w domu w ten weekend jeżeli jutro będzie ok na wizycie. Taki prezent mamie chcemy zrobić na urodziny
Jest coś zwierzęcego w ciąży, taka ostrość zmysłów.
Kum my powiemy w domu w ten weekend jeżeli jutro będzie ok na wizycie. Taki prezent mamie chcemy zrobić na urodziny
O świetny prezent Na pewno się bardzo ucieszy. Może na torta się skusisz nawet
A ja owoce mogę pożerać kilogramami szczególnie na kolację. Co do nabiału to mleko jest ok, ale od jogurtów mnie odrzuca strasznie. Jak zjadłam ostatnio naturalny to myślałam, że zaraz do kibelka pójdę.
A ja owoce mogę pożerać kilogramami szczególnie na kolację. Co do nabiału to mleko jest ok, ale od jogurtów mnie odrzuca strasznie. Jak zjadłam ostatnio naturalny to myślałam, że zaraz do kibelka pójdę.
Mati82
Początkująca w BB
Ja do 11 nic nie mogę przełknąć czuję się jakbym wypadła z betoniarki.Jak robię śniadanie córce to... Nie jest wesoło, ale potem nadrabiam do późnych godzin nocnych[emoji3]
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
I po wizycie i wiem tyle co przed tem. Cytologii znowu nie pobral bo krew się lała. W ogóle tak mnie zdenerwował że obiecuję wypróbować innego. Na temat konfliktu wie tyle co ja. Dal mi skierowanie do szpitala na patologie ciąży gdzie mam się udać jak odbiorę wynik