reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

My tez już po wizycie lekarz dzisiaj badał mnie dopochwowo głowica bo sprawdzał szyjkę i normalnie również . Wszystko jest w porządku. Waga powiedział ze jest w normie kazał zrobić oznaczenie glukozy znowu toksoplazme, morfologię i mocz powiedział ze jak by glukoza wyszła nie taka to będziemy myśleć nad dieta , ja powiedziałam ze już ja troszkę zmieniłam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wow! Wlasnie jem bulke z szynke. Leze czytam was i położyłam bułkę na brzuchu..Mały tak kopnął, ze az bułka podskoczyla. Ale przed chwila zdjadlam dwa francuskie rogaliki...chyba mu smakowały[emoji3]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Matka koniecznie daj znać jak Ci wyniki wyjdą po pokrywie i pij ja z.wit C

Któraś napisała że mama mówiła że miała być chłopcem, myślę że kiedyś inny był sprzęt więc na połówkowym jak powiedzą tak już chyba być powinno.

Dziewczyny a robicie połówkowe z echem serca, bo ja się zaczęłam zastanawiać.
Za 2 tygodnie bede robiła krew to napisze. Pije sok z aceroli...czasem tez aronie i zurawine...

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Dzień dobry dziewczyny. Gratuluję dobrych wieści !! Ja już też nie mogę się doczekać połówkowego a jest dopiero 6.. Ale swoją drogą mi robią juz w 22 tygodniu ale chyba niektóre z was też tak mają? Wczoraj odwiedzala mnie rodzina. Rozmawialiśmy o malutkim i mama mnie wystarczyła że ja do 8 miesiąca też chłopcem miałam być! Trochę się przestraszyłam cały czas czułam że chłopiec ubranka kupuje dla chłopca a tu mnie straszą że z tymi chłopcami to sie pomylić można.. Ale pomimo tego że cały czas nastawiam się na chłopca to jakoś imienia nie umiem wybrać. Strasznie chciałam nazwać Zuzia gdyby jednak dziewczynka była i teraz gdy ktoś mnie pyta o imię to sie śmieje że bedzie miał na imię Zuzia! A wasza chęć na płatki jest bardzo dobra mleko, nabiał wskazane teraz więc spokojnie możecie się nimi objadac :)
Dopiero w 22 ? Termin prawidlowy. Połówkowe robi się od 18 do 24 :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja będę miała w 21 i 2 dni czyli w 22tc mogłam jeszcze poczekać, ale już nie mogłam się doczekać i mam nadzieję tylko, że dziecko się nie odwróci dupką i da się ładnie zbadać :)

w57vxzkr0voyai9q.png

Kurcze moje dziecię dzisiaj jakos malo ruchliwe jest. Nawet jak zjadlam batonika czekoladowego to ani razu nie podskoczylo[emoji32]

reklama
Do góry