reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

My tez już po wizycie lekarz dzisiaj badał mnie dopochwowo głowica bo sprawdzał szyjkę i normalnie również . Wszystko jest w porządku. Waga powiedział ze jest w normie kazał zrobić oznaczenie glukozy znowu toksoplazme, morfologię i mocz powiedział ze jak by glukoza wyszła nie taka to będziemy myśleć nad dieta , ja powiedziałam ze już ja troszkę zmieniłam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wow! Wlasnie jem bulke z szynke. Leze czytam was i położyłam bułkę na brzuchu..Mały tak kopnął, ze az bułka podskoczyla. Ale przed chwila zdjadlam dwa francuskie rogaliki...chyba mu smakowały[emoji3]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Matka koniecznie daj znać jak Ci wyniki wyjdą po pokrywie i pij ja z.wit C

Któraś napisała że mama mówiła że miała być chłopcem, myślę że kiedyś inny był sprzęt więc na połówkowym jak powiedzą tak już chyba być powinno.

Dziewczyny a robicie połówkowe z echem serca, bo ja się zaczęłam zastanawiać.
Za 2 tygodnie bede robiła krew to napisze. Pije sok z aceroli...czasem tez aronie i zurawine...

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Dzień dobry dziewczyny. Gratuluję dobrych wieści !! Ja już też nie mogę się doczekać połówkowego a jest dopiero 6.. Ale swoją drogą mi robią juz w 22 tygodniu ale chyba niektóre z was też tak mają? Wczoraj odwiedzala mnie rodzina. Rozmawialiśmy o malutkim i mama mnie wystarczyła że ja do 8 miesiąca też chłopcem miałam być! Trochę się przestraszyłam cały czas czułam że chłopiec ubranka kupuje dla chłopca a tu mnie straszą że z tymi chłopcami to sie pomylić można.. Ale pomimo tego że cały czas nastawiam się na chłopca to jakoś imienia nie umiem wybrać. Strasznie chciałam nazwać Zuzia gdyby jednak dziewczynka była i teraz gdy ktoś mnie pyta o imię to sie śmieje że bedzie miał na imię Zuzia! A wasza chęć na płatki jest bardzo dobra mleko, nabiał wskazane teraz więc spokojnie możecie się nimi objadac :)
Dopiero w 22 ? Termin prawidlowy. Połówkowe robi się od 18 do 24 :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja będę miała w 21 i 2 dni czyli w 22tc mogłam jeszcze poczekać, ale już nie mogłam się doczekać i mam nadzieję tylko, że dziecko się nie odwróci dupką i da się ładnie zbadać :)

w57vxzkr0voyai9q.png

Kurcze moje dziecię dzisiaj jakos malo ruchliwe jest. Nawet jak zjadlam batonika czekoladowego to ani razu nie podskoczylo[emoji32]

reklama
Do góry