*Vanilia*
Moderatorka
Zola mnie późno zaczął rosnąć brzuchol. Tak troszkę widoczny był koło 18 tygodnia
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniay to nie stare, to dzisiejszeSiemka dziewczynki!
Zaraz do kościoła a mnie rzuca bleee I jak co rano mam zatkane uszy nie kumam tego, nie jestem przeziębiona a pół dnia mam zatkane uszy. Zaczyna mnie to denerwować.
Cóż... taka chyba rola matki, żeby się zamartwiać [emoji12]Kasia ja słyszałam serduszko a moja paranoja się nie zmniejszyła ;(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie bolą od polowy wrzesnia, teraz głównie jak je dotkne. Ostatnio Amelia wskoczyła na mnie, poplakałam się z bólu .A dzisiaj pierwszy raz zaczeły mnie boleć piersi. i to bardzo... przez ten ból nic nie chce dziś robić, do niczego nie mam nastroju. Zastanawiam się kiedy to przejdzie lub chociaz zmniejszy się ten ból... Zawsze jak na kilka dni przed okresem mnie bolały to wiedziałam, że za chwilę czyli z początkiem miesiączki ból minie. A teraz...?
Mnie już teraz tylko jak wstaję albo dotknę to bolą ale bez stanika czuję się jak z jakimiś sylikonami. Nie są dużo większe ale takie pełniejsze i nie naturalnie jędrne, obrzmiałe.A dzisiaj pierwszy raz zaczeły mnie boleć piersi. i to bardzo... przez ten ból nic nie chce dziś robić, do niczego nie mam nastroju. Zastanawiam się kiedy to przejdzie lub chociaz zmniejszy się ten ból... Zawsze jak na kilka dni przed okresem mnie bolały to wiedziałam, że za chwilę czyli z początkiem miesiączki ból minie. A teraz...?
Mam tak samo [emoji23] silikony jak nic [emoji38]Mnie już teraz tylko jak wstaję albo dotknę to bolą ale bez stanika czuję się jak z jakimiś sylikonami. Nie są dużo większe ale takie pełniejsze i nie naturalnie jędrne, obrzmiałe.