reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Monya chyba każda ma ochotę mieszkać w swoim i na swoim. A poza tym skoro coś jest w zakresie łaski nie robią. Jak zaczną wymyślać to zaczną się martwić co zrobić. Póki co nie warto bić piany!!

reklama
Bedzie dobrze :) poczekajmy na ekspertyzy, rzeczoznawce i odpowiedz z TU.
Daktyl ja az tak nie mam do czynienia ze szkodami itp. Ja obsluguje ksiegowo agentow, ich rozliczenia, prowizje, polisy itp.

Zmieniajac temat... dziwnie cos z moim brzuchem. Lapie mnie ostry bol jak na okres i puszcza, przerwa i znow i tak juz z pare razy. Wzielam no spe i licze, ze przejdzie. Miala ktoras cos podobnego?

Wiesz co ja mam bol brzucha dzis. Moze nie az tak jak na okres ale boli mnie z lewej i orawej strony tak jakby jajnik i podbrzusze a pozniej caly brzuch... jest jakis taki tkliwy... tylko ze ja mam wrazenie ze to okropne wzdecia od wczoraj...[emoji14]

p19u9jcg81ehxczt.png

Mowilam dzisiaj swojemu lekarzowi o tych skurczach i wg niego to bardziej od jelit niż macica na tym etapie. U mnie by się mogło zgadzać bo gastryczne problemy nie są mi obce.

7u223e3kwboc3bjp.png

Mowilam dzisiaj swojemu lekarzowi o tych skurczach i wg niego to bardziej od jelit niż macica na tym etapie. U mnie by się mogło zgadzać bo gastryczne problemy nie są mi obce.

7u223e3kwboc3bjp.png
Mój to samo mi powiedział ostatnio . [emoji4]
Jeżeli kogoś naprawdę biorą,, skurcze,, to warto przejechać się do szpitala. Pewnie na tym etapie też wykonają ktg i wtedy powinno być widać czy to przepowiadajace czy jednak coś nie pokojącego się dzieje [emoji4]

Chyba po tej nospie troszke zelzalo. Jutro spytam lekarza o to. Spisalam sobie pytania jakie mam i licze na odpowiedzi, moze nie okaze sie, ze wymyslam i panikuje.

7u223e3kwboc3bjp.png
To pewnie i ja na to cierpie ;)
Moja kolezanka doszla dzis do wnioski, ze kobiety w ciazy sa obrzydliwe... non stop puszczaja baki i leje im sie z cyckow....stwierdzilam zeby sie puknela w glowe.

p19u9jcg81ehxczt.png

Anulka, Arya serdecznie gratuluje takich udanych wizyt :)

Suelen ja wczoraj pytałam moja gin, bo w zeszłym tygodniu miałam przez 2 dni taki incydent, ze bolal mnie brzuch jak na miesiaczke, mimo, ze już dawno miałam spokój z jakimkolwiek bólem brzucha. Gin mi powiedziała, ze to jeden z objawów obnizonego poziomu magnezu- i co się okazało, zrobiłam badanie poziomu magnezu i mam poniżej normy. Dlatego tez od wczoraj mam włączony magnez przez gin. A jesli chodzi o sam niedobór magnezu, to gin mi mówiła, ze często na naszym etapie już rozpoczyna się niedobór i należy po sprawdzeniu poziomu zacząć suplementacje. On także potem będzie wpływał na wyciszenie tzw. twardnienia macicy. Jak to wszystko mi wylumaczyla, to już poczułam się doinformowana i spokojna :)

reklama
Anula dziekuje bardzo. To rano pojde zbadac magnez, a na wieczor bede miec wyniki.

Fajnie, ze lekarz tak dokladnie i spokojnie wszystko opisal :) czlowiek po takiej wizycie wychodzi zadowolony.

Do góry