reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Do kogo pisac w sprawie aktualizacji tabeli? Nie mam pamięci do Nickow [emoji20]

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Nie znam OWU tej firmy bo dla Nas to zwykły direct. Ale jeśli dowiesz się nazwę produktu, ściągnę OWU i je przeczytam, by wiedzieć co i jak.
Poczytalam te wypowiedzi "że napewno nie wypłaca itd." a ja z doświadczenia wiem że wiele rzeczy jest do przejścia nawet jak ubezpieczyciel idzie w zapartego. I co ludzie mówią a jaka jest prawda to też drugorzędna sprawa.
Idąc tym tokiem myślenia, nigdy nie powinnam mieć odwagi podać lekarza do prokuratury o popełnienie błędu, bo przecież to osoba której będzie bronić firma w zakresie ubezpieczenia żeby nie wypłacić pieniędzy i kolos szpital który ma swoich prawników. A ja zaprzeproszeniem mam ich wszystkich w dupie i mam zamiar wygrać z tą suka i szpitalem też. Ale byłam na tyle cwana że otoczylam się prawnikami z innego miasta. I wiecie co?? Wygramy ta sprawę choćbym miała iść do tv to rozdmuchac, a jestem pewna ze nie jeden kanał by z chęcią się tym zajął.
Dokladnie. Tylko ile uzerania jest.
Ja pracuje jako ksiegowa w T.U. nie malym na rynku ;)
Ale tak jak pisze Daktyl na wszystko mozna napisac papier, odwolac sie, teraz pozostaje rzeczoznawaca i ocena centrum likwidacji szkod.

A oni maja kredyt na to? Sorry, ze pytam, ale wtedy glowny wlasciciel to bank.

Bellax o śmierć dziecka.

Saulen miło :-) ktoś z branży. Ja jestem zdania że z koniem kopać się jednak można ;-) Uwielbiam majątki i poniekąd czuje się dość mocno doinformowana. A poza tym jak nie wiem to siedzi kolomnie taki ciężki weteran w tych tematach ;-)
A poza tym nie oszukujmy się, albo jest coś w zakresie albo nie i jeszcze jedno każde słowo ma znaczenie, ale to można zgodnie na stres i bełkot w danym momencie ;-)

Madzien straszne to z podpaleniem! To już pewne? Nie no w głowie mi się to nie mieści! Siostra kogoś podejrzewa, mieli jakieś zatargi z kimś? To nawet pod usiłowanie zabójstwa podchodzi skoro w domu byli ludzie - zakładając, że podpalacz wiedział o obecności mieszkańców w domu.
Współczuję bardzo tego stresu i szkód :(

7u223e3kwboc3bjp.png

Bellax o śmierć dziecka.

Saulen miło :-) ktoś z branży. Ja jestem zdania że z koniem kopać się jednak można ;-) Uwielbiam majątki i poniekąd czuje się dość mocno doinformowana. A poza tym jak nie wiem to siedzi kolomnie taki ciężki weteran w tych tematach ;-)
A poza tym nie oszukujmy się, albo jest coś w zakresie albo nie i jeszcze jedno każde słowo ma znaczenie, ale to można zgodnie na stres i bełkot w danym momencie ;-)
Czasami jak czytam za jakie glupoty TU odrzucaja to rece opadaja. Trzeba byc twardym, nie dac sie i walczyc o swoje.

reklama
Dokladnie. Tylko ile uzerania jest.
Ja pracuje jako ksiegowa w T.U. nie malym na rynku ;)
Ale tak jak pisze Daktyl na wszystko mozna napisac papier, odwolac sie, teraz pozostaje rzeczoznawaca i ocena centrum likwidacji szkod.

A oni maja kredyt na to? Sorry, ze pytam, ale wtedy glowny wlasciciel to bank.

Nie mieli kredytu . To był dom po rodzicach męża mojej siostry .[emoji4]

Do góry