reklama
Dokladnie. Tylko ile uzerania jest.Nie znam OWU tej firmy bo dla Nas to zwykły direct. Ale jeśli dowiesz się nazwę produktu, ściągnę OWU i je przeczytam, by wiedzieć co i jak.
Poczytalam te wypowiedzi "że napewno nie wypłaca itd." a ja z doświadczenia wiem że wiele rzeczy jest do przejścia nawet jak ubezpieczyciel idzie w zapartego. I co ludzie mówią a jaka jest prawda to też drugorzędna sprawa.
Idąc tym tokiem myślenia, nigdy nie powinnam mieć odwagi podać lekarza do prokuratury o popełnienie błędu, bo przecież to osoba której będzie bronić firma w zakresie ubezpieczenia żeby nie wypłacić pieniędzy i kolos szpital który ma swoich prawników. A ja zaprzeproszeniem mam ich wszystkich w dupie i mam zamiar wygrać z tą suka i szpitalem też. Ale byłam na tyle cwana że otoczylam się prawnikami z innego miasta. I wiecie co?? Wygramy ta sprawę choćbym miała iść do tv to rozdmuchac, a jestem pewna ze nie jeden kanał by z chęcią się tym zajął.
Ja pracuje jako ksiegowa w T.U. nie malym na rynku
Ale tak jak pisze Daktyl na wszystko mozna napisac papier, odwolac sie, teraz pozostaje rzeczoznawaca i ocena centrum likwidacji szkod.
A oni maja kredyt na to? Sorry, ze pytam, ale wtedy glowny wlasciciel to bank.
Daktyl2016
Fanka BB :)
Bellax o śmierć dziecka.
Saulen miło :-) ktoś z branży. Ja jestem zdania że z koniem kopać się jednak można ;-) Uwielbiam majątki i poniekąd czuje się dość mocno doinformowana. A poza tym jak nie wiem to siedzi kolomnie taki ciężki weteran w tych tematach ;-)
A poza tym nie oszukujmy się, albo jest coś w zakresie albo nie i jeszcze jedno każde słowo ma znaczenie, ale to można zgodnie na stres i bełkot w danym momencie ;-)
Saulen miło :-) ktoś z branży. Ja jestem zdania że z koniem kopać się jednak można ;-) Uwielbiam majątki i poniekąd czuje się dość mocno doinformowana. A poza tym jak nie wiem to siedzi kolomnie taki ciężki weteran w tych tematach ;-)
A poza tym nie oszukujmy się, albo jest coś w zakresie albo nie i jeszcze jedno każde słowo ma znaczenie, ale to można zgodnie na stres i bełkot w danym momencie ;-)
Arya88
Madzien straszne to z podpaleniem! To już pewne? Nie no w głowie mi się to nie mieści! Siostra kogoś podejrzewa, mieli jakieś zatargi z kimś? To nawet pod usiłowanie zabójstwa podchodzi skoro w domu byli ludzie - zakładając, że podpalacz wiedział o obecności mieszkańców w domu.
Współczuję bardzo tego stresu i szkód
Współczuję bardzo tego stresu i szkód
Heda
Napisz w wątku z wizytami badaniami chyba Monya81 się tym zajmuje ale pewności nie mam.Do kogo pisac w sprawie aktualizacji tabeli? Nie mam pamięci do Nickow [emoji20]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Arya88
Napisz w wątku z wizytami badaniami chyba Monya81 się tym zajmuje ale pewności nie mam.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, dziękuję - właśnie do tego doszłam
Czasami jak czytam za jakie glupoty TU odrzucaja to rece opadaja. Trzeba byc twardym, nie dac sie i walczyc o swoje.Bellax o śmierć dziecka.
reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Nie mieli kredytu . To był dom po rodzicach męża mojej siostry .[emoji4]Dokladnie. Tylko ile uzerania jest.
Ja pracuje jako ksiegowa w T.U. nie malym na rynku
Ale tak jak pisze Daktyl na wszystko mozna napisac papier, odwolac sie, teraz pozostaje rzeczoznawaca i ocena centrum likwidacji szkod.
A oni maja kredyt na to? Sorry, ze pytam, ale wtedy glowny wlasciciel to bank.