reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Saulen bo to jest tak, że ten co jest zaparty i ma rację to TU wkoncu zapłaci. Choć wydaje mi się że częstsze jest to w komunikacji niż w majatkach.
Ale tu tak nie będzie

reklama
Ja się zgadzam z Daktyl , ubezpieczalnie niestety żerują na tym ze ludzie w obliczu tragedii nie maja siły, ochoty , wiedzy żeby walczyć o swoje. Zawsze jest sąd . Ja bym nie odpuściła twoja siostra nie ma nic do stracenia już raczej wiec pozostaje jej tylko walczyć .
Jedyne co to teraz trzeba czekać na ekspertyzę policji która niestety może się przeciągać .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bedzie dobrze :) poczekajmy na ekspertyzy, rzeczoznawce i odpowiedz z TU.
Daktyl ja az tak nie mam do czynienia ze szkodami itp. Ja obsluguje ksiegowo agentow, ich rozliczenia, prowizje, polisy itp.

Zmieniajac temat... dziwnie cos z moim brzuchem. Lapie mnie ostry bol jak na okres i puszcza, przerwa i znow i tak juz z pare razy. Wzielam no spe i licze, ze przejdzie. Miala ktoras cos podobnego?

Dziewczyny gratulacje udanych wizyt!W koncu powoli sie wszystko klaruje.Juz niedlugo wszystkie poznamy kto mieszka w naszych brzuszkach:) Ja mam jutro wizyte ale jakoś sie nie nastawiam na poznanie płci.

Przecież Ty płeć juz znasz :)

oar8pg4n1kii9v0d.png

Madzien straszne to z podpaleniem! To już pewne? Nie no w głowie mi się to nie mieści! Siostra kogoś podejrzewa, mieli jakieś zatargi z kimś? To nawet pod usiłowanie zabójstwa podchodzi skoro w domu byli ludzie - zakładając, że podpalacz wiedział o obecności mieszkańców w domu.
Współczuję bardzo tego stresu i szkód :(

7u223e3kwboc3bjp.png
Raczej pewne , ogień szedł jakoś od zewnątrz od strony tarasu ,coś w tym stylu. Oni mieszkają przy lasku z tamtej strony , jest zima , nie opcji żeby coś się samo zapruszyło samo. Narazie jest przyjęte że to pod palenie. Ale wiadomo jeszcze to będą sprawdzać itp.
A wrogów itp nie mają. Jeżeli naprawdę okaże się już w 100% że osoba trzecia to zrobiła to musiał być to naprawdę jakiś psychol . Im nawet nie miało co się zapalić tak naprawdę , ogrzewanie mają podłogowe, zero kominków. Nawet piecyka gazowego nie mieli . Zostaje tylko instalacja ale gdyby to było to , to strażacy napewno by odrazu to stwierdzili i nie było by mowy o pod paleniu .

Ja oczywiście nie miała na myśli , ze nic nie jest do odzyskania. Raczek chodziło mi o fakt, ze bedzie to ciągnęło się bardzo długo nie mówiąc juz o zaangażowaniu Twojej siostry. Jak sie ktoś uprze to wszystko osiągnie. Pytanie czy bedzie miał na to siłę i ochotę.

oar8pg4n1kii9v0d.png

reklama
Do góry