reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Saulen bo to jest tak, że ten co jest zaparty i ma rację to TU wkoncu zapłaci. Choć wydaje mi się że częstsze jest to w komunikacji niż w majatkach.
Ale tu tak nie będzie

reklama
Ja się zgadzam z Daktyl , ubezpieczalnie niestety żerują na tym ze ludzie w obliczu tragedii nie maja siły, ochoty , wiedzy żeby walczyć o swoje. Zawsze jest sąd . Ja bym nie odpuściła twoja siostra nie ma nic do stracenia już raczej wiec pozostaje jej tylko walczyć .
Jedyne co to teraz trzeba czekać na ekspertyzę policji która niestety może się przeciągać .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bedzie dobrze :) poczekajmy na ekspertyzy, rzeczoznawce i odpowiedz z TU.
Daktyl ja az tak nie mam do czynienia ze szkodami itp. Ja obsluguje ksiegowo agentow, ich rozliczenia, prowizje, polisy itp.

Zmieniajac temat... dziwnie cos z moim brzuchem. Lapie mnie ostry bol jak na okres i puszcza, przerwa i znow i tak juz z pare razy. Wzielam no spe i licze, ze przejdzie. Miala ktoras cos podobnego?

Dziewczyny gratulacje udanych wizyt!W koncu powoli sie wszystko klaruje.Juz niedlugo wszystkie poznamy kto mieszka w naszych brzuszkach:) Ja mam jutro wizyte ale jakoś sie nie nastawiam na poznanie płci.

Przecież Ty płeć juz znasz :)

oar8pg4n1kii9v0d.png

Madzien straszne to z podpaleniem! To już pewne? Nie no w głowie mi się to nie mieści! Siostra kogoś podejrzewa, mieli jakieś zatargi z kimś? To nawet pod usiłowanie zabójstwa podchodzi skoro w domu byli ludzie - zakładając, że podpalacz wiedział o obecności mieszkańców w domu.
Współczuję bardzo tego stresu i szkód :(

7u223e3kwboc3bjp.png
Raczej pewne , ogień szedł jakoś od zewnątrz od strony tarasu ,coś w tym stylu. Oni mieszkają przy lasku z tamtej strony , jest zima , nie opcji żeby coś się samo zapruszyło samo. Narazie jest przyjęte że to pod palenie. Ale wiadomo jeszcze to będą sprawdzać itp.
A wrogów itp nie mają. Jeżeli naprawdę okaże się już w 100% że osoba trzecia to zrobiła to musiał być to naprawdę jakiś psychol . Im nawet nie miało co się zapalić tak naprawdę , ogrzewanie mają podłogowe, zero kominków. Nawet piecyka gazowego nie mieli . Zostaje tylko instalacja ale gdyby to było to , to strażacy napewno by odrazu to stwierdzili i nie było by mowy o pod paleniu .

Ja oczywiście nie miała na myśli , ze nic nie jest do odzyskania. Raczek chodziło mi o fakt, ze bedzie to ciągnęło się bardzo długo nie mówiąc juz o zaangażowaniu Twojej siostry. Jak sie ktoś uprze to wszystko osiągnie. Pytanie czy bedzie miał na to siłę i ochotę.

oar8pg4n1kii9v0d.png

reklama
Do góry