reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jej, nie było mnie kilka godzin a tu taki przekrój wiadomości...

Geminna gratuluje córci!

Madzien tak bardzo współczuję siostrze, po tym co dzisiaj przeszli :( strata dorobku życia :( najważniejsze, ze oni są cali. Ja w razie czego też się chętnie przyłączę, aby pomóc.

Ja byłam na zakupach i w CH. Wymienilam jednak ten płaszczyk co kupiłam L i wzięłam jednak M :) W L miałam naprawdę duuzo luzu i czulam się jak w namiocie. Stwierdziłam, ze wezmę to M, bo pasuje zdecydowanie lepiej, nie jest taka luźna, a przynajmniej będę miała motywacje, aby nie roztyć sie jak ten prosiak i oby mi pasowała ta kurtka az do wiosny, hihi.

reklama
Ojej, bardzo współczuję tragedii :-( nawet nie wiem co napisać w takiej sytuacji :-(

Gratuluję udanych wizyt, świetnie, że wszystko jest dobrze i znacie płeć :) Ja jeszcze 2 tygodnie - odliczam :)

Madzien to straszne co sie przytrafiło twojej siostrze. Wiem, ze to okropna tragedia ale cud że nikomu nic sie nie stało! A jej mąż był w domu?
W razie czego tez z chęcią pomogę!

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i tym ktore dowiedziały sie płci. Przepraszam ale trochę nie mam czasu na czytanie i jak czytam hurtowo to pózniej zapominam co komu odpowiedzieć.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Madzien to straszne co sie przytrafiło twojej siostrze. Wiem, ze to okropna tragedia ale cud że nikomu nic sie nie stało! A jej mąż był w domu?
W razie czego tez z chęcią pomogę!

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i tym ktore dowiedziały sie płci. Przepraszam ale trochę nie mam czasu na czytanie i jak czytam hurtowo to pózniej zapominam co komu odpowiedzieć.

Dziękuje. [emoji8]
Mąż był w pracy . Sama była .

Madzien bardzo współczuje Twojej siostrze[emoji20] Tragedia i szok...... Najwazniejsze, że żyją...

Czytam Was Dziewczyny ale do pisania jakoś weny brak. Leci dzien za dniem. Córka została tak rozpuszczona przez tatusia, że problem ją ogarnąć... Na szczęście to z nim chce się ciagle bawić [emoji3] Dzis poszłam rano SAMA na zakupy a po powrocie do domu weszłam do łazienki na 2 godzinki i domowe SPA....
Dzidzius w brzuszku coraz śmielej sobie dokazuje i teraz kilka razy dziennie go czuje. A szczególnie wieczorem, gdy leżę na plecach...
Zaczęło do mnie docierać, że tam w brzuchu faktycznie jest dziecko![emoji3]
Jeszcze kilka dni i mam USG połowkowe. Nie moge sie doczekac.

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Yohoosek napisze chociaz jak ty sie czujesz i masz :)

Czuje sie kiepsko. Mąż ze starszym synem pojechali na obóz narciarski, ja z młodszym zostałam w domu. I chyba ma jakiś skok wzrostowy albo tęskni bo cały dzien marudny a noce mamy koszmarne- wlasnie szlochając zasnął na moich rękach po 40min histerii :(
Mój brzuch cieżko to znosi :( ale oby do piątkowego wieczoru! Nikt nie mowil że bedzie łatwo ;)

Madzien, to straszne, co przeżywa Twoja siostra!
Możesz też podać nr konta, jak parę osób coś wpłaci to uzbiera się sumka! I możemy dalej przesłać info znajomym. Zawsze można coś zrobić.
Najważniejsze, że żyją i są zdrowi :)

reklama
Pytanie do dziewczyn, ktore maja siare- czy u Was jest ona caly czas ? Mialam dwa dni a dzis juz nie. Nie to zeby ni było smutno z tego powodu ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Jak mam na sobie stanik to zauważyłam że mi nie leci, a w domu jak chodzę bez stanika w koszulce to leci samo. A jak nacisne to leci więcej. Mnie na początku leciało z jednego później nic i teraz z obu. Koszulka po nocy nadaje się do prania, tak mój organizm produkuje a przecież nie będę spała w staniku. :)

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry