reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jej, nie było mnie kilka godzin a tu taki przekrój wiadomości...

Geminna gratuluje córci!

Madzien tak bardzo współczuję siostrze, po tym co dzisiaj przeszli :( strata dorobku życia :( najważniejsze, ze oni są cali. Ja w razie czego też się chętnie przyłączę, aby pomóc.

Ja byłam na zakupach i w CH. Wymienilam jednak ten płaszczyk co kupiłam L i wzięłam jednak M :) W L miałam naprawdę duuzo luzu i czulam się jak w namiocie. Stwierdziłam, ze wezmę to M, bo pasuje zdecydowanie lepiej, nie jest taka luźna, a przynajmniej będę miała motywacje, aby nie roztyć sie jak ten prosiak i oby mi pasowała ta kurtka az do wiosny, hihi.

reklama
Ojej, bardzo współczuję tragedii :-( nawet nie wiem co napisać w takiej sytuacji :-(

Gratuluję udanych wizyt, świetnie, że wszystko jest dobrze i znacie płeć :) Ja jeszcze 2 tygodnie - odliczam :)

Madzien to straszne co sie przytrafiło twojej siostrze. Wiem, ze to okropna tragedia ale cud że nikomu nic sie nie stało! A jej mąż był w domu?
W razie czego tez z chęcią pomogę!

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i tym ktore dowiedziały sie płci. Przepraszam ale trochę nie mam czasu na czytanie i jak czytam hurtowo to pózniej zapominam co komu odpowiedzieć.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Madzien to straszne co sie przytrafiło twojej siostrze. Wiem, ze to okropna tragedia ale cud że nikomu nic sie nie stało! A jej mąż był w domu?
W razie czego tez z chęcią pomogę!

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i tym ktore dowiedziały sie płci. Przepraszam ale trochę nie mam czasu na czytanie i jak czytam hurtowo to pózniej zapominam co komu odpowiedzieć.

Dziękuje. [emoji8]
Mąż był w pracy . Sama była .

Madzien bardzo współczuje Twojej siostrze[emoji20] Tragedia i szok...... Najwazniejsze, że żyją...

Czytam Was Dziewczyny ale do pisania jakoś weny brak. Leci dzien za dniem. Córka została tak rozpuszczona przez tatusia, że problem ją ogarnąć... Na szczęście to z nim chce się ciagle bawić [emoji3] Dzis poszłam rano SAMA na zakupy a po powrocie do domu weszłam do łazienki na 2 godzinki i domowe SPA....
Dzidzius w brzuszku coraz śmielej sobie dokazuje i teraz kilka razy dziennie go czuje. A szczególnie wieczorem, gdy leżę na plecach...
Zaczęło do mnie docierać, że tam w brzuchu faktycznie jest dziecko![emoji3]
Jeszcze kilka dni i mam USG połowkowe. Nie moge sie doczekac.

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Yohoosek napisze chociaz jak ty sie czujesz i masz :)

Czuje sie kiepsko. Mąż ze starszym synem pojechali na obóz narciarski, ja z młodszym zostałam w domu. I chyba ma jakiś skok wzrostowy albo tęskni bo cały dzien marudny a noce mamy koszmarne- wlasnie szlochając zasnął na moich rękach po 40min histerii :(
Mój brzuch cieżko to znosi :( ale oby do piątkowego wieczoru! Nikt nie mowil że bedzie łatwo ;)

Madzien, to straszne, co przeżywa Twoja siostra!
Możesz też podać nr konta, jak parę osób coś wpłaci to uzbiera się sumka! I możemy dalej przesłać info znajomym. Zawsze można coś zrobić.
Najważniejsze, że żyją i są zdrowi :)

reklama
Pytanie do dziewczyn, ktore maja siare- czy u Was jest ona caly czas ? Mialam dwa dni a dzis juz nie. Nie to zeby ni było smutno z tego powodu ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Jak mam na sobie stanik to zauważyłam że mi nie leci, a w domu jak chodzę bez stanika w koszulce to leci samo. A jak nacisne to leci więcej. Mnie na początku leciało z jednego później nic i teraz z obu. Koszulka po nocy nadaje się do prania, tak mój organizm produkuje a przecież nie będę spała w staniku. :)

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry