reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Madzien mysle o twojej siostrze non stop. Jesli moge jakos pomoc ubranka (mam 6 latka) reczniki, posciel daj prosze znac. Przesle natychmiast.

reklama
O matko! Straszna tragedia :( współczuję bardzo! Oby dostali odszkodowanie! By jeszcze nie wyszło, ze to ich wina i ***** dostaną...

Jak już będziecie coś wiedzieć, co potrzeba to daj znac, może cos się uda zorganizować - no cokolwiek, koce, pościele, ubrania, naczynia itd. wszystko przecież potrzeba od zera :(

Znajomym kiedyś zapaliła się lodówka, tzn. był dymek i przyjechała straż, orzekli, że wszystko ok - po ich wyjeździe po jakimś czasie spłonęło im mieszkanie, winne było to zwarcie wlasnie - im to wyszło nawet na dobre bo nikomu nic się nie stało, a dostali bardzo duże odszkodowanie tak, że wyremontowali dom i mają lepiej niż było - no, ale wiadomo, to zupełnie inna sytuacja.

7u223e3kwboc3bjp.png

Madzien współczuję,to straszne stracić cały dobytek i dach nad głową...ale tak jak dziewczyny piszą- najważniejsze,że im się nic nie stało!
Oczywiście pisz jeżeli będzie można jakoś pomóc!

Gemmina gratuluje!! Ja na szczęście mam wizytę w czwartek,bo już zaczynam coś świrować,co prawda za słaby sprzęt,żeby coś zobaczyć,ale serduszka muszę posłuchać :)

Zielinka trzymaj się i wszystkiego dobrego dla Was!

O matko.... jaka tragedia ! Bardzo , bardzo współczuję :(:(:( Jak będzie potrzebna jakaś pomoc to pisz.
Gratuluję pomyślnych wizyt :biggrin2: Ja też bym chciała zobaczyć swoją kruszynkę a tu muszę poczekać jeszcze dwa tygodnie :hmm:
A ja dziś się byczę cały dzień i wreszcie poczułam co to być na zwolnieniu:tak:

reklama
Do góry