reklama
Arya88
Fanka BB :)
O matko! Straszna tragedia współczuję bardzo! Oby dostali odszkodowanie! By jeszcze nie wyszło, ze to ich wina i ***** dostaną...
Jak już będziecie coś wiedzieć, co potrzeba to daj znac, może cos się uda zorganizować - no cokolwiek, koce, pościele, ubrania, naczynia itd. wszystko przecież potrzeba od zera
Znajomym kiedyś zapaliła się lodówka, tzn. był dymek i przyjechała straż, orzekli, że wszystko ok - po ich wyjeździe po jakimś czasie spłonęło im mieszkanie, winne było to zwarcie wlasnie - im to wyszło nawet na dobre bo nikomu nic się nie stało, a dostali bardzo duże odszkodowanie tak, że wyremontowali dom i mają lepiej niż było - no, ale wiadomo, to zupełnie inna sytuacja.
Jak już będziecie coś wiedzieć, co potrzeba to daj znac, może cos się uda zorganizować - no cokolwiek, koce, pościele, ubrania, naczynia itd. wszystko przecież potrzeba od zera
Znajomym kiedyś zapaliła się lodówka, tzn. był dymek i przyjechała straż, orzekli, że wszystko ok - po ich wyjeździe po jakimś czasie spłonęło im mieszkanie, winne było to zwarcie wlasnie - im to wyszło nawet na dobre bo nikomu nic się nie stało, a dostali bardzo duże odszkodowanie tak, że wyremontowali dom i mają lepiej niż było - no, ale wiadomo, to zupełnie inna sytuacja.
an93
Madzien współczuję,to straszne stracić cały dobytek i dach nad głową...ale tak jak dziewczyny piszą- najważniejsze,że im się nic nie stało!
Oczywiście pisz jeżeli będzie można jakoś pomóc!
Gemmina gratuluje!! Ja na szczęście mam wizytę w czwartek,bo już zaczynam coś świrować,co prawda za słaby sprzęt,żeby coś zobaczyć,ale serduszka muszę posłuchać
Zielinka trzymaj się i wszystkiego dobrego dla Was!
Oczywiście pisz jeżeli będzie można jakoś pomóc!
Gemmina gratuluje!! Ja na szczęście mam wizytę w czwartek,bo już zaczynam coś świrować,co prawda za słaby sprzęt,żeby coś zobaczyć,ale serduszka muszę posłuchać
Zielinka trzymaj się i wszystkiego dobrego dla Was!
Biedronka84
O matko.... jaka tragedia ! Bardzo , bardzo współczuję Jak będzie potrzebna jakaś pomoc to pisz.
Gratuluję pomyślnych wizyt Ja też bym chciała zobaczyć swoją kruszynkę a tu muszę poczekać jeszcze dwa tygodnie
A ja dziś się byczę cały dzień i wreszcie poczułam co to być na zwolnieniu
Gratuluję pomyślnych wizyt Ja też bym chciała zobaczyć swoją kruszynkę a tu muszę poczekać jeszcze dwa tygodnie
A ja dziś się byczę cały dzień i wreszcie poczułam co to być na zwolnieniu
Zając Czerwcowy
Pytanie do dziewczyn, ktore maja siare- czy u Was jest ona caly czas ? Mialam dwa dni a dzis juz nie. Nie to zeby ni było smutno z tego powodu
reklama
Zając Czerwcowy
A to nacisne sobie jutro rano