anika84
Fanka BB :)
Kempu = Wroniasta ?????A co się stało z Wroniastą? Była taka dziewczyna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kempu = Wroniasta ?????A co się stało z Wroniastą? Była taka dziewczyna
Nie nie nie ja tylko o Nią pytamKempu = Wroniasta ?????
Nie byly to jakies turbo kopniecia tylko delikatne plywanko ale zawsze cos
Dlaczego bedziesz mieć cc?Ja mam to "szczescie" że będę mieć cc. Łatwo wtedy wytłumaczyć jak dziecko wychodzi.
Ja nie ukrywałam że po zaszyciu blizna boli- pokazywałam ją i tłumaczyłam, że sie goi i że teraz nie mogę podnosić ciężkich rzeczy, skakać na trampolinie i syn nie moze skakać po mnie. Nie musisz opowiadać ze szczegółami o bólu i wysiłku ale dobrze coś o tym wspomnieć, bo jak wrócisz do domu to będziesz potrzebować czasu na regeneracje.
Ja hymnie mówiła o siusianu [emoji12] po pierwsze to kłamstwo a po drugie to jakoś mogłoby przestraszyć dziecko. Juz słyszę te tysiąc pytań, a co hak nie zauważysz w nocy ze wysikalas dzidziusia? Co jak wpadnie głęboko dł ubikacji? Itd.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez juz dawno nie spie . Synek wstał o przed 6 wyspany. [emoji23]Dzień Dobry ! Wyprawiłam swojego M do pracy i już nie śpię Od wczoraj boli mnie głowa i gardło , chyba coś mnie atakuje. Dziewczynki czy witaminę C , rutinoskorbin wolno nam brać w ciąży? Dobrze,że jestem na L4 przynajmniej to wyleżę .