Daktyl2016
Fanka BB :)
Biedronka można witaminę C
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chodziłam i miałam sobie lactovaginal aplikować później ale to i tak nie pomogło w zapobieganiu infekcji[emoji36]Dzien dobry nie moge za Wami nadążyc a z pisaniem to juz w ogole... Ale mam nadzieje ze niedlugo to sie zmieni bo na zwolnieniu czlowiek w koncu znajdzie czas dla siebie. Kochane mam pytanko do tych ktore chodza na basen. Uzywacie jakis tamponow czy cos w celu unikniecia i infekcji bo chce zaczac chodzic???
Ja tez juz dawno nie spie . Synek wstał o przed 6 wyspany. [emoji23]
Ja też się słabo czuje , cała noc nie spalam boli mnie staw kolanowy , biodrowy i pochwina. Ból powoli staje się nie do zniesienia . Mam nadzieję , że mi puści bo zwariuje.
Ostatnio byłam chora i to już naprawdę antybiotyk mi groził. Robiłam inhalacje z soli fizjologicznej. I moja mama robiła w lato sok z bzu . Popytaj czy ktoś od ciebie ma może mama itp. Powiem Ci, że nie wierzyłam w takie rzeczy ale ten sok działa cuda. I napewno ma więcej witaminek i to lepiej przyswajalnych niż te sklepowe. A na gardło to już bodajże możemy tantum verde o ile się nie mylę. Ale to już w aptece trzeba pytać [emoji4]
Biedronka można witaminę C
Cześć ja pytałam swojego lekarza czy mam coś aplikować jak chodzę na basen ale powiedział że nie ma takiej potrzeby. Z drugiej strony ja nie mam skolonnosci do łapania infekcji.Dzien dobry nie moge za Wami nadążyc a z pisaniem to juz w ogole... Ale mam nadzieje ze niedlugo to sie zmieni bo na zwolnieniu czlowiek w koncu znajdzie czas dla siebie. Kochane mam pytanko do tych ktore chodza na basen. Uzywacie jakis tamponow czy cos w celu unikniecia i infekcji bo chce zaczac chodzic???
O widzisz a ja już o 7 w Mordorze na pobraniu krwi :-)A ja dzis musialam wstac o 5 bo do dentysty do Mordoru jade a to kawał drogi- katorga!
Hej zielinka mi odpisala ze nie chce juz byc na forum.