reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Też masz włosy na brzuchu ??? Jezuuuu jak dobrze myślałam że tylko mi nagle tak urosły! [emoji12] co prawda ja mam białe jasne nie widoczne dla obcych oczu ale jak spojrzę w łazience a tu taki sterczacy meszek.

p19u9jcg81ehxczt.png

Haha ja to samo

reklama
Też masz włosy na brzuchu ??? Jezuuuu jak dobrze myślałam że tylko mi nagle tak urosły! [emoji12] co prawda ja mam białe jasne nie widoczne dla obcych oczu ale jak spojrzę w łazience a tu taki sterczacy meszek.

p19u9jcg81ehxczt.png
No tragedia a ja mam z natury bardzo ciemne i aż córka się mnie raz zapytała dlaczego mi włosy rosną na brzuchu, powiedziałam że to przez dzidzie [emoji23] zastanawiam się czy nie wziąć maszynki do golenia głowy i ich nie przyciąć [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No tragedia a ja mam z natury bardzo ciemne i aż córka się mnie raz zapytała dlaczego mi włosy rosną na brzuchu, powiedziałam że to przez dzidzie [emoji23] zastanawiam się czy nie wziąć maszynki do golenia głowy i ich nie przyciąć [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
O nieeee będą twarde i kujace[emoji12] może spróbuj peseta?

p19u9jcg81ehxczt.png

Majka ja bym pojechała penseta, zawsze trochę przerzedzisz jak nie dasz rady wszystkiego.
Ja nogi depilatorem robię, a resztę penseta i na dole czesciowo maszynka, ale wolę część penseta zrobić bo po maszynce wrastaja i boli gorzej jak wyrywanie :/

Dziewczyny które mają detektor, jakiej macie firmy? Zastanawiam się nad Angel Sounds nie wiem czy dobry.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Do góry