reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja te się denerwuje Ale staram się jakoś ogarnąć. Dzis miałam okropne sny najpierw śniło mi się że chciałam zrobić test ciążowy i cały czas mi coś w tym przeszkadzało. A później ze urodziłam dziecko chłopca i on był okropny patrzyłam na niego jak na obce dziecko cały czas płakał. Teraz mam takiego stresa a co jak.nie będę kochać od razu go i będzie taki nieznośny a ja sobie nie poradze. Martwię się bo muszę liczyć tylko na siebie mój ma własną firmę nie weźmie wolnego. Moja mama 100km odemnie. :( Teściowa pracuje. A to moje pierwsze dziecko.
Pierwsze dziecko ? Ja też miałam milion wątpliwości tym bardziej , że byłam dość młoda-22 lata. Powiem tak, nie ma czym się martwić ! Dasz radę, masz to co najważniejsze - instynkt macierzyński. A o miłość się nie martw , będziesz miała jej w sobie mnóstwo.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam hcg. Wynik 59000:-) :) Wzrost w stosunku do poprzedniego badania jest w normie. Trochę mnie to podniosło na duchu... Może jednak mój pęcherzyk we wtorek nie okaże się pusty jak przy ostatnim usg. Zwariować można z tym czekaniem, bo objawy ciąży są a nie wiadomo co będzie dalej. Mam nadzieję, że po prostu dzidzia się wtedy gdzieś mocno schowała. Dziewczyny dzięki za wsparcie :tak:

Wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam hcg. Wynik 59000:-) :) Wzrost w stosunku do poprzedniego badania jest w normie. Trochę mnie to podniosło na duchu... Może jednak mój pęcherzyk we wtorek nie okaże się pusty jak przy ostatnim usg. Zwariować można z tym czekaniem, bo objawy ciąży są a nie wiadomo co będzie dalej. Mam nadzieję, że po prostu dzidzia się wtedy gdzieś mocno schowała. Dziewczyny dzięki za wsparcie :tak:
A kiedy dokładnie teraz masz wizytę? Na pewno będzie! Życzę Ci serduszka!

Super HCG w takim razie czekamy na dobre wieści ! :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Arka to dobry znak. Dzidzia pewnie wstydliwa jest :yes::yes:

Słyszałam, że pusty pęcherzyk jak już się zdarza, to głównie przy pierwszych ciążach. Nie powinien już się powtórzyć. Trzymam kciuki.

Czuję się fatalnie. Wczoraj wieczorem chwyciły mnie mdłości, trzymały całą noc, a nad ranem doszła biegunka. Nie jestem w stanie nic przełknąć, biegam co chwilę do toalety. Boję się, że się odwodnię, bo nic nie mogę zjeść, popijam tylko wodę małymi łykami. Miałam iść dziś do pracy i nie byłam w stanie wyjść z domu... Mam nadzieję, że to nie żaden wirus, bo w zasadzie tak to wygląda. Czytałam, że biegunki w ciąży się zdarzają, więc mam nadzieje, że to nic groźnego i szybko minie.

reklama
Arla beta beta imponująca więc musi być Fasolka! !! We wtorek Ją ujrzysz :) tego życzę!

svchs65gg8talrm7.png

Do góry