reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Milka widze, ze niemalo przeszlas w ciazy... Masz racje, to droga do sukcesu.
Ja tez wspominam niezbyt dobrze pierwsza ciaze, nie dosc ze dlugo mdlosci i wymioty, to od ok 20 tyg lezenie i oszczedzanie sie. Ciagle cos ;). No, ale Ty to naprawde mialas ... a ile lat ma cora?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No witam dziewczyny [emoji4] tak sobie Was podczytuję w pracy ale nie mam nawet kiedy odpisać. Wczoraj zast kier zwrócił mi uwagę co ja tak ciągle w tel siedzę wiec muszę uważać [emoji34].
Milka i Melomanka cieszę się że już lepiej. [emoji11] Z tym zostaniem w szpitalu to zgadzam się całkowicie - jak byłam to mi musieli dać środki uspokajające bo w nocy siedziałam na korytarzu i wyłam [emoji22] W domu najlepiej [emoji4] no chyba ze mus to wtedy trzeba.... Pozdrawiam

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Melomanka Kinga skończyła we wrześniu dwa lata.
Jak dziś się czujesz?
Ja znów zaczełam krwawić. W poniedziałek pójdę do lekarza prywatnie jak sie uda gdzieś dostać.

cb7wyx8d867elviu.png

O matko... Dziewczyny trzymajcie się :*
Ktoś pytał o duphaston, ja mam wrażenie że to od niego mnie tak mdli, będę w poniedziałek rozmawiać z lekarzem czy nie można go już odstawić.

Hej. Dziewczyny sorry że się wcinam, ale podczytuje Was trochę.
Milka koniecznie idź gdzieś prywatnie. Lez jak najwięcej, chociaż sama mam 2 latka i będzie ciężko. Trzymam kciuki!

Ja robiłam wczoraj test i negatywny. Dzisiaj w sluzie odrobinę krwi więc czekam na krwawienie. Brzuch wzięty poboluje :( Która z Was ma termin na koniec czerwca?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny na totalnie nie nadążam.Czytam.was codziennie Ale na pisanie brakuje czasu. Wiadomo dom, praca, wczoraj nawet udało mi się skoczyć na siłownię :) Ale to i tak nic w porownaniu z ty ze kiedyś chodziłam 4 razy w tyg. I spędzałam tam 2 do 3 h. No cóż teraz czasu brak poza tym możliwość mniejsze :):) Czuje się dobrze aż mnie to niepokoić zaczyna. Wszędzie piszą ze się sika ciągle a ja w normie nie wstaje w nocy na siku ... Hmmm a wy jak???
Milka , Melomanka, Arka może to dziwne Ale myślę o was cały czas. Mam nadzieję że będzie dobrze. Nie może być inaczej. Ściskam was mocno.

Dziewczyny na totalnie nie nadążam.Czytam.was codziennie Ale na pisanie brakuje czasu. Wiadomo dom, praca, wczoraj nawet udało mi się skoczyć na siłownię :) Ale to i tak nic w porownaniu z ty ze kiedyś chodziłam 4 razy w tyg. I spędzałam tam 2 do 3 h. No cóż teraz czasu brak poza tym możliwość mniejsze :):) Czuje się dobrze aż mnie to niepokoić zaczyna. Wszędzie piszą ze się sika ciągle a ja w normie nie wstaje w nocy na siku ... Hmmm a wy jak???
Milka , Melomanka, Arka może to dziwne Ale myślę o was cały czas. Mam nadzieję że będzie dobrze. Nie może być inaczej. Ściskam was mocno.
Ja więcej piję, bo lekarz kazał to i więcej siusiam. Na kiedy masz termin? Mi w poniedziałek może coś ustali...

U mnie tez brak typowych objawow aż jestem w szoku że jak na razie tak dobrze znoszę ciążę.Oby tak było dalej. Ja codziennie po pracy chodze na długie spacery i staram się ćwiczyć na orbitreku. Ginekolog powiedział że muszę dbać o wagę bo mam problemy z kręgosłupem. Ale też nie mam typowych zachcianek i żadnej ochoty na jedzenie. Na słodycze nie mogę patrzeć Dziewczny trzymajcie się dzielnie

reklama
Melomanka, Milka jesteśmy z Wami dziewczyny! Niech to szybko minie i będzie dobrze!!

A z siusianiem to w nocy jeszcze nie wstaję, tylko nad ranem czuję że mam tak pełen pęcherz że aż boli trochę. A w dzień chodzę dużo częściej niż zwykle.

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Do góry