reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
No ale jak to? Ja dostaje skierowanie i ide gdzies do laboratorium, zeby zrobic badanie i musze odebrac wyniki tych badan i zaniesc lekarzowi ;> i od kiedy pamietam, zawsze tak bylo.

No ale jak to? Ja dostaje skierowanie i ide gdzies do laboratorium, zeby zrobic badanie i musze odebrac wyniki tych badan i zaniesc lekarzowi ;> i od kiedy pamietam, zawsze tak bylo.

No tak to moze jest w miescie duzym :) ja ide do osrodka zdrowia dostaje skierowanie ide w srode bo tylko wtedy robia badania na nfz i wyniki dostaje lekarz... Ty ich nawet nie widzisz... Takie uroki wsi

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Delli Już mnie nie boli brzuch, ale 3 nospy i z 5 tabletek magnesu pożarłam. Krwawienie zmieniło się w plamienie oby to był dobry znak. Moja mama dopiero w niedzielę będzie mogła przyjechać, aby mi ogarnąć burdel w domu i aby Kinga troszkę pobiegała na dworzu.
Na męża liczyć niestety w tych sprawach nie mogę. Dziękuję Ci kochana, że o mnie myślisz.
Przesyłam Wam buziaczki dziewczyny [emoji182][emoji182][emoji182]

cb7wyx8d867elviu.png

Zalerzy jak laboratorium podpisuje umowę z przychodnią. Ja tak miałam, że moje wyniki od razu szły do lekarza, a jak potrzebowałam tych wyników do innego specjalisty to brałam odpłatnie kopię wyników z laboratorium.

cb7wyx8d867elviu.png

No wlasnie to nie bylo w poznaniu tylko w malym miasteczku w dodatku woj. Warminsko- mazurskie :)
W poznaniu jezzcze nigdy na nfz nie bylam nigdzie :)

Bardzo mocno trzymamy kciuki i jestesmy dobrej mysli :) jeszcze niech plamienie ustapi i oby to sie juz wiecej nie zdarzylo :)
Odpoczywaj :))

reklama
Delli Już mnie nie boli brzuch, ale 3 nospy i z 5 tabletek magnesu pożarłam. Krwawienie zmieniło się w plamienie oby to był dobry znak. Moja mama dopiero w niedzielę będzie mogła przyjechać, aby mi ogarnąć burdel w domu i aby Kinga troszkę pobiegała na dworzu.
Na męża liczyć niestety w tych sprawach nie mogę. Dziękuję Ci kochana, że o mnie myślisz.
Przesyłam Wam buziaczki dziewczyny [emoji182][emoji182][emoji182]

cb7wyx8d867elviu.png
Milka oby juz bylo wszystko ok :*

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry