reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jest coś takiego jak rozejście spojenia łonowego, to nie jest nic groźnego tylko boli niestety :/ Pogadaj koniecznie z lekarzem

0d1yhqvkorvfo1vd.png
No rozejście akurat do nie groźnych nie należy, myślę że aż takiego pecha nie mam ale powiem jutro lekarzowi o tym. Mam tylko nadzieję że nie usłyszę "no co ty nie powiesz " i koniec [emoji23]
Majka- ja teraz powinnam dostać z zusu , ZUS podobno płaci ze zwolnienia na zwolnienie i prawdopodobnie ma na to 30dni

Maciorek - dlaczego masz holtera?

Saulen - mi na NFZ zawsze badają czynność serca - może faktycznie poszukaj kogoś nowego, najlepiej takiego, który prowadził już ciążę bliźniacze.

w57vxzkr0voyai9q.png

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hihi, ja z kolei od zawsze byłam mega kujonem i nigdy nie sciagalam, bo po prostu nie umiałam :) A magistra obroniłam po skończonym 4mscu ciąży z wynikiem celujacym, więc da się pogodzić ciąże z nauką :) dodam, ze aby uzyskać wynik celujący z obrony, to oprócz pracy ocenionej na wynik celujący wymagana była średnia ocen z ostatniego roku studiow na minimum 4,5 :)

A ja zaszalałam i kupiłam dwustronną poduszkę w kształcie U. Bardzo się kręcę w nocy i to było najlepsze rozwiązanie bo zmieniam strony kilka razy w nocy.

0d1y3e3kgrmge34s.png

reklama
Chwalicie te podusie, więc w wolnej chwili też zamówię...zresztą już najwyższy czas, w końcu przyszła mama w 16 tyg.musi się porządnie wyspać i wypocząć ;-)

Do góry