reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Belax ja ponoć tez miałam rudego pradziadka ale nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby się tym martwić; ) Nawet jeśli to wydaje mi sie, że można dziecko tal wychować żeby było dumne z tej "innosci". Mam ruda przyjaciółkę i faktycznie źle wspomina dziecinstwo, dopiero teraz dorosła do powrotu do naturalnego koloru;)

Cymera uroczy chłopiec z tymi wloskami:))

Co do kurtki to ja rok temu kupiłam płaszcz taki oversize i mam w nim jeszcze sporo miejsca. Ale za to kupiłam sobie wczoraj w HM kilka bluzek bo w tamtej ciąży pod koniec bardzo mi brakowało takich. No ale przeskoczyłam w moment z rozmiaru 34 na 44 wiec nic dziwnego. Tym razem zaopatrzylam się już teraz żeby potem nie żałować.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam podobno na przedniej ścianie łożysko (info z drugiego usg) ale czuję już pukanie a 1/2 razy na dzień potrafi naprawdę ładnie przyłożyć. Czuję też jak po prostu się rusza czego mój mąż nie czuje w ogóle :(

Dziewczyny twardnieją wam brzuchy? Zdarzyło mi się kilka razy w nocy że cała macica zrobiła się na chwilkę taka spięta i mocno twarda, wizytę mam dopiero 18 powinnam iść wcześniej?

Osza...magnez wtedy i bedzie ok. Po 22 tyg twardnienia juz bedą pojawiać się cześciej i o ile nie są bolesne można obyć się bez nospy.

Co do rudych...ja osobiście uwielbiam. Dla mnie ich uroda jest fenomenalna.
Wydaje mi się, ze teraz w szkole juz nie powinno byc tak źle. Dzieci przyzwyczajają się do inności. Coraz więcej przecież cudzoziemców i dzieci o innym kolorze skory. Nie to co kiedyś, kiedy ciemnoskóry człowiek traktowany był na ulicy jak kosmita. My mieszkamy na osiedlu gdzie chyba połowa mieszkańców to Azjaci :)

oar8pg4njiayxtbm.png

Dziewczyny twardnieją wam brzuchy? Zdarzyło mi się kilka razy w nocy że cała macica zrobiła się na chwilkę taka spięta i mocno twarda, wizytę mam dopiero 18 powinnam iść wcześniej?
Mi na wieczór robi się cały brzuch twardy a nie kiedy czuje delikatne napinanie na samym dole brzucha. Mnie to jakoś specjalnie nie zaniepokoiło, jakby trwało dłużej wzięłabym nospę i magnez ale przeważnie przechodzi jak polerze na boku.

reklama
Do góry