reklama
karina88
Fanka BB :)
Belax ja ponoć tez miałam rudego pradziadka ale nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby się tym martwić; ) Nawet jeśli to wydaje mi sie, że można dziecko tal wychować żeby było dumne z tej "innosci". Mam ruda przyjaciółkę i faktycznie źle wspomina dziecinstwo, dopiero teraz dorosła do powrotu do naturalnego koloru
Cymera uroczy chłopiec z tymi wloskami)
Co do kurtki to ja rok temu kupiłam płaszcz taki oversize i mam w nim jeszcze sporo miejsca. Ale za to kupiłam sobie wczoraj w HM kilka bluzek bo w tamtej ciąży pod koniec bardzo mi brakowało takich. No ale przeskoczyłam w moment z rozmiaru 34 na 44 wiec nic dziwnego. Tym razem zaopatrzylam się już teraz żeby potem nie żałować.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Cymera uroczy chłopiec z tymi wloskami)
Co do kurtki to ja rok temu kupiłam płaszcz taki oversize i mam w nim jeszcze sporo miejsca. Ale za to kupiłam sobie wczoraj w HM kilka bluzek bo w tamtej ciąży pod koniec bardzo mi brakowało takich. No ale przeskoczyłam w moment z rozmiaru 34 na 44 wiec nic dziwnego. Tym razem zaopatrzylam się już teraz żeby potem nie żałować.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Monya81
Osza...magnez wtedy i bedzie ok. Po 22 tyg twardnienia juz bedą pojawiać się cześciej i o ile nie są bolesne można obyć się bez nospy.
Co do rudych...ja osobiście uwielbiam. Dla mnie ich uroda jest fenomenalna.
Wydaje mi się, ze teraz w szkole juz nie powinno byc tak źle. Dzieci przyzwyczajają się do inności. Coraz więcej przecież cudzoziemców i dzieci o innym kolorze skory. Nie to co kiedyś, kiedy ciemnoskóry człowiek traktowany był na ulicy jak kosmita. My mieszkamy na osiedlu gdzie chyba połowa mieszkańców to Azjaci
Co do rudych...ja osobiście uwielbiam. Dla mnie ich uroda jest fenomenalna.
Wydaje mi się, ze teraz w szkole juz nie powinno byc tak źle. Dzieci przyzwyczajają się do inności. Coraz więcej przecież cudzoziemców i dzieci o innym kolorze skory. Nie to co kiedyś, kiedy ciemnoskóry człowiek traktowany był na ulicy jak kosmita. My mieszkamy na osiedlu gdzie chyba połowa mieszkańców to Azjaci
Mi na wieczór robi się cały brzuch twardy a nie kiedy czuje delikatne napinanie na samym dole brzucha. Mnie to jakoś specjalnie nie zaniepokoiło, jakby trwało dłużej wzięłabym nospę i magnez ale przeważnie przechodzi jak polerze na boku.Dziewczyny twardnieją wam brzuchy? Zdarzyło mi się kilka razy w nocy że cała macica zrobiła się na chwilkę taka spięta i mocno twarda, wizytę mam dopiero 18 powinnam iść wcześniej?
U
użytkownik 16
Gość
Zając Czerwcowy
Oczywiście podzielę się zebrana wiedzą i wrażeniami
Zając Czerwcowy
Kochana spotkamy się ja tak samoZając ja też się zapisałam na szkołę rodzenia na Karową. Zaczynam 24 marca o 19
reklama