reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
No właśnie ja jak gruby swetr włożę to ledwo się zapinam a ostra zima idzie, nie chciałabym z brzuchem na wierzchu chodzić dlatego tak się cieszę z tej kurtki :D
U nas mąż ma mocne geny. Syn jest jego klonem a córka już mieszana z twarzy, min cała ja ale włosy ma jasne, karnację bardziej po mnie (nie typowej blondynki jak syn i mąż) a oczy ma mieszane niby niebieskie ale do okoła źrenicy brązowe. Tak ją pomieszało, teraz też pewnie będzie blondyneczka po tacie ale może chociaż oczy w całości po mnie hehehe

Ja się w szerszą kurtke zaopatrzylam w listopadzie i śmiało nawet dwa swetry założę i jeszcze będę miała luz.

Zależy jak daleko w boku, i jak takie szybkie drgania to mi się wydaje że to nerw jakiś. Na zasadzie jak oko skacze albo ja tak mam na nogach też w nie których miejscach.
No wlasnie ja miałam taki problem z ruchami ze miałam wrażenie ze to.mij puls czuje ale jednak jak pierwszy raz dziecko mnie puknelo to od razu wiedzialam ze to jednak nie puls[emoji12]

Właśnie zapisałam się do szkoły rodzenia :) Pani powiedziała że to najwyższy czas bo później już nie będzie miejsc :) zaczynam 24.03 kończę 9.05. Bezpłatnie:) brak meldunku w W-wie ie jest problemem :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Ja kurtkę tez kupiłam w listopadzie, bo moja wcześniejsza zimówka bardzo opięta. I o ile tania nie była - ta nowa - to ma miejsce nawet na 7-8 mczny brzuch, ale mogę tez nosić ją bez ciąży bo ma wąskie ramiona i górę.

Co do ruchów to u mnie raczej delikatne pływanie rybki/pękające bąbelki. Głęboko w środku. Ja mam jednak łożysko z przodu wiec odczuwa się to delikatniej.

oar8pg4njiayxtbm.png

Do góry