reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

u mnie w rodzinie wszyscy śmiejemy się tylko z jednego " typu ludzi"[emoji23][emoji23][emoji23] właśnie z rudych [emoji23][emoji23][emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png
:D spokojnie mój szwagier jest rudy ( teraz w sumie bardziej lysy :D) a szwagierka blondynka a dziecko nie ma rudych włosów.

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Ja się boje jednego... mój pradziadek był rudy, a mój M. ma rudą brodę... cały jest ciemny a brode ma rudą ;( boje się że nam się geny recesywne ujawnią...
Moja siostra włosy ciemny blond i miała piegi , szwagier włosy ciemnie i też cała twarz w piegach , mają córkę ciemny blond i synka rudego .Rude dzieci są urocze a w Irlandii Szymon się wtopił w tłum :D jak byli u mnie na kilka dni .
16082_387112718044361_2023913192_n.jpg
p9281241.jpg

Załączniki

• 16082_387112718044361_2023913192_n.jpg
    16082_387112718044361_2023913192_n.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 473
  • p9281241.jpg
    p9281241.jpg
    556,9 KB · Wyświetleń: 525
Dziewczyny widzialyscie może w h&m dział Mama te parkę? Ja wczoraj byłam i u mnie niestety nie było. Jest świetna promo i zamowilam sobie na próbę dwa rozmiary, jeśli będzie słaba, to najwyżej odesle, ale za tę cenę, to naprawde nie mogłam się oprzeć :) dostępna jest cała rozmiarowka na stronie.
Ja przymierzałam ja w listopadzie i miałam tyyyyle miejsca na brzuch że wyglądałam dziwnie. Kurta porządna ale nie puchowa raczej nie na temp. - 20. Mi takie kurtki akurat pasują. Teraz poszłam do sklepu i już żadnych kurtek nie byłoa, a brzuch rośnie i boję się, że będę miała problem w lutym i się w moją nie zmieszczę już. Może i ja kupie przez internet.

0d1y3e3kgrmge34s.png

u mnie szansa na zielonookie dziecko jest znikoma .:( bo u mojego M cała jego rodzina i on mają ciemne oczy , a u mnie cała moja rodzina ma niebieskie (mama ,tata , siostra , brat ) tylko ja mam zielone pewnie po listonoszu :D

Ja przymierzałam ja w listopadzie i miałam tyyyyle miejsca na brzuch że wyglądałam dziwnie. Kurta porządna ale nie puchowa raczej nie na temp. - 20. Mi takie kurtki akurat pasują. Teraz poszłam do sklepu i już żadnych kurtek nie byłoa, a brzuch rośnie i boję się, że będę miała problem w lutym i się w moją nie zmieszczę już. Może i ja kupie przez internet.

0d1y3e3kgrmge34s.png

No właśnie mi mój obecny płaszcz jest na styk, zarówno w brzuchu jak i piersiach, może jeszcze max z miesiąc dam radę ją zapinac, dlatego w sumie na gwałt potrzebuje nową, a tutaj jest super przecena. Teraz też z dnia na dzień brzuszki będą coraz większe, i pewnie niedługo nie będzie problemu z wypełnieniem miejsca w takiej parce ;) A pamiętasz jak ona rozmiarowo wypada? Ja zamowilam M i L na próbę, mam nadzieję, ze jedna będzie pasować i tylko jedna bedzie do odesłania :)

Przymierzałam swój rozmiar xl i była delikatnie większa, jeszcze spokojnie bym włożyła gruby sweter. Właśnie buszuje w sklepie online też wezmę tą kurtke. :-)

0d1y3e3kgrmge34s.png

reklama
Po powrocie z pracy też przejrze HM, jesli jeszcze będzie to pewnie też zamówię tę kurtkę, bo wydaje sie fajna. Kurcze, w mojej moze do lutego pochodzę, choć wszystko zależy jak będziemy rosnąć. Dziś założyłam do pracy spodnie dżinsowe ciążowe z hm, mega wygodne, polecam.

Do góry