Ja się zastanawiam czy iść do szkoły rodzenia. W dwóch poprzednich ciążach nie chodziłam z drugiej strony zawsze to jakaś rozrywka [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to jest szkoła przy tym szpitalu gdzie chcesz rodzic? Jaki to szpital?Właśnie zapisałam się do szkoły rodzenia Pani powiedziała że to najwyższy czas bo później już nie będzie miejsc zaczynam 24.03 kończę 9.05. Bezpłatnie brak meldunku w W-wie ie jest problemem
Yoohoosek a kojarzysz jakie to były objawy? Z czystej ciekawości pytam, myślałam że wtedy dziecko juz tylko rośnie a nie rozwija się.Daktyl postaraj sie wytrzymać jak najdłużej. Moja szwagierka miała cc po skończonym 36 tc (tak chciała i lek sie zgodził) teraz bardzo żałuje bo dziecko urodziło sie z licznymi objawami wcześniactwa. Załatw zeby cie położyli na oddziale i bedzie dobrze!
No to zatrudni! W dzisiejszych czasach żaden problem!
Fajnie ze udało sie ze szkołą rodzenia. Jakbym nie miała dzieciaków w domu to z chęcią bym jeszcze raz chodziła- to mnie tak mega pozytywnie nastawiło do porodu i macierzyństwa!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak. Szkoła na Karowej i będę rodziła na KarowejA to jest szkoła przy tym szpitalu gdzie chcesz rodzic? Jaki to szpital?
Link do: Pośpiech wysoce niewskazany! O tym, że dwa tygodnie mogą czynić różnicę.Yoohoosek a kojarzysz jakie to były objawy? Z czystej ciekawości pytam, myślałam że wtedy dziecko juz tylko rośnie a nie rozwija się.
Yoohoosek a kojarzysz jakie to były objawy? Z czystej ciekawości pytam, myślałam że wtedy dziecko juz tylko rośnie a nie rozwija się.