reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny twardnieją wam brzuchy? Zdarzyło mi się kilka razy w nocy że cała macica zrobiła się na chwilkę taka spięta i mocno twarda, wizytę mam dopiero 18 powinnam iść wcześniej?

Osza mnie twardnieje czasem macica, wtedy dokładnie mogę wyczuc jaka już jest i gdzie dokładnie znajduje się w podbrzuszu. W poprzedniej ciąży o tej porze też mniej więcej zaczęła mi się stawiać macica raz na jakiś czas. U mnie się tak robi z reguły po wysiłku.

Kochana spotkamy się:) ja tak samo :)

p19u9jcg81ehxczt.png
Idziesz sama? Ja chyba męża zaciągnę, niech się uczy!

Dzień Dobrek :) Wstałam godzinę temu, chyba zaczynam się rozleniwiać :yes: Też się zapisałam do szkoły rodzenia :rolleyes:
Ja nie czuję jeszcze nic :(. Łozysko mam na przedniej ścianie . U mnie pogoda maskara , lecę na szybkie zakupy, może dziś dorwę moje ukochane pierogi z kaszą .... mniam :p

Idziesz sama? Ja chyba męża zaciągnę, niech się uczy!
Mój wyraził bardzo ochoczą chęć do pójścia razem ze mną ale końcu koło 19 pracę więc zanim dojedzie to pewnie się spozni lub na te pierwsze nie przyjedzie a na pozostałe pewnie będzie się spoznial. szczególnie mi zalwzy zeby byl na te z pielęgnacji noworodka, pomocy przy porodzie i zajęcia z psychologiem.
Zajęcia trwają 2 godziny więc na którąś część zdąży;)
a jak z nami nie przyjdą to będziemy się same masowaly na pilkach;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Poszłam dzisiaj na gimnastykę i powiedzieli, że jest refundowana od 21 tc... więc mogę płacić 25zł za zajęcia albo poczekać [emoji52] znajdę taniej albo pójdę na basen, też wyjdzie taniej

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Mój wyraził bardzo ochoczą chęć do pójścia razem ze mną ale końcu koło 19 pracę więc zanim dojedzie to pewnie się spozni lub na te pierwsze nie przyjedzie a na pozostałe pewnie będzie się spoznial. szczególnie mi zalwzy zeby byl na te z pielęgnacji noworodka, pomocy przy porodzie i zajęcia z psychologiem.
Zajęcia trwają 2 godziny więc na którąś część zdąży;)
a jak z nami nie przyjdą to będziemy się same masowaly na pilkach;)

p19u9jcg81ehxczt.png
W marcu to ja sama pewnie będę jak piłka:)

Biedronka niestety nie, oni pracują w szpitalu wojskowym chyba....
Zresztą nawet nie wiem.
Znam lekarza który tam pracuje, zabrzmi to dość bezszczelnie ale mam zamiar do niego iść i prosić o cc w 36 tc. Nie prowadzę u niego ciąży że względu na sympatię i szacunek do dr. G.

Daktyl postaraj sie wytrzymać jak najdłużej. Moja szwagierka miała cc po skończonym 36 tc (tak chciała i lek sie zgodził) teraz bardzo żałuje bo dziecko urodziło sie z licznymi objawami wcześniactwa. Załatw zeby cie położyli na oddziale i bedzie dobrze!

Kiedyś mnie zaskoczył i jak ją byłam w pracy a on miał wolne to okna umyl. Ale chyba żeby wypucowal mieszkanie to musiałby Panią zatrudnić;)

p19u9jcg81ehxczt.png

No to zatrudni! W dzisiejszych czasach żaden problem!
Fajnie ze udało sie ze szkołą rodzenia. Jakbym nie miała dzieciaków w domu to z chęcią bym jeszcze raz chodziła- to mnie tak mega pozytywnie nastawiło do porodu i macierzyństwa!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry