reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Majka ja prałam zarowe pierze i fakt, po praniu trochę się zbiło ale starałam się jak najbardziej rozbić juz na mokro a potem jak wyschla to tez wystarczy kilka razy strzepnąć i się piórka rozejdą po calosci. Kilka razy ją prałam i żyje; )

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ok dzięki [emoji8]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka! Mam pytanko może nie na temat ale tyle jest tu specjalistek!
Dostałam kurtkę którą oczywiście chce wyprać. No i koleżanka powiedziała mi że ona nie wie czy można ją prać w pralce bo to kurtka z zary z piórami w środku. Ja też mam kurtkę co prawda nie z zary ale z piórami prawdziwymi i nie prałam jej chemicznie tylko w pralce na programie do płaszczy. Metka jest odcięta i teraz się boję bo jest fajna, bardzo ciepła no i pomieści mój brzuszek nawet jak jeszcze urosnie :)

Ja kurtke z prawdziwego pierza prałat na delikatnym programie a do bębna wsadzilam dwie piłeczki tenisowe.one fajnie kurtke podczas prania i wirowania rozbijaja

A u mnie nie znaleziono strony :p

p19u9jcg81ehxczt.png
Wejdz na główną stronę i tam po prawej są kalkulatory.

Dziewczyny czy wysokie tetno jest normalne w ciazy?Ja mam ok 98,102 czy wiecej.Wczoraj skoczylo mi cisnienie do 160 ale dzisiaj jest w normie ok 120/80 ale puls jest wysoki.Wizyta dopiero za tydz.ale troche sie martwie.Czytalam gdzies ze puls u kobiet w ciazy moze byc podwyzszony i ze to jest ok ale juz powyzej 100 wydaje mi sie ze jest za wysoki.Wiecie cos na ten temat?

Caixa do rodzinnej się wybierz i ona najlepiej Ci doradzi. My jesteśmy specjalistki [emoji16][emoji38] ale lekarz zna się na tym lepiej. Ciśnienie i tętno lepiej jest mieć pod kontrolą.

w57vxzkr0voyai9q.png

Zając życzę Ci żebyś się zdziwiła tak jak ja[emoji4] Mój M nie należy do tych sprzątających w domu ( od tego jest baba[emoji6] tym bardziej na L4[emoji38]) Wracam po porodzie a tu chata posprzątana, naczynia zmyte, pranie zrobione. Ja stoję ze szczęką na ziemi, a On z miną kota ze Shreka- przepraszam ale nie zdążyłem wyprasowac [emoji23] można??? Można! Kiedyś słyszałam taką opinię ze faceci wszystko potrafią tylko baaardzo mocno to ukrywają [emoji38]
Miłego dzionka [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png
Kiedyś mnie zaskoczył i jak ją byłam w pracy a on miał wolne to okna umyl. Ale chyba żeby wypucowal mieszkanie to musiałby Panią zatrudnić;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dostałam kurtkę którą oczywiście chce wyprać. No i koleżanka powiedziała mi że ona nie wie czy można ją prać w pralce bo to kurtka z zary z piórami w środku. Ja też mam kurtkę co prawda nie z zary ale z piórami prawdziwymi i nie prałam jej chemicznie tylko w pralce na programie do płaszczy. Metka jest odcięta i teraz się boję bo jest fajna, bardzo ciepła no i pomieści mój brzuszek nawet jak jeszcze urosnie :)

Nie pierze pierza ;) jak ja wypralam to mi wszystkie pióra sfrunely na dół;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja pióra zawsze piorę w pralni.

oar8pg4njiayxtbm.png

Kurczę ale mam kryzys dzisiaj siedzę w pracy od 7 i zasypiam. Postanowiłam Was nadrobić i przeczytałam wszystko z ostatnich 24 godzin ponad 20 stron :-) Pisałyście o wizytach położnych po porodzie u nas na pewno przychodzą do domu. Ostatnio byłam u przyjaciółki rodziła 3 tyg. temu, akurat była położna. Byłam bardzo mile zaskoczona jej rady były bardzo pomocne, a koleżanka ma problemy z karmieniem. I absolutnie nie sprawdzała czy ma czysto w domu. W drugą stronę wręcz kazała jej więcej wypoczywać jak mała śpi. Porządek i obiad dla męża nie jest najważniejszy.
Już nie pamiętam o czym jeszcze pisałyście ja marzę aby się położyć.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Hej [emoji5] ale nas zasypało śniegiem. Armagedon

Mój m wie że gdybym weszła po porodzie a w domu bajzel to chyba bym go zabiła [emoji23] woli nie ryzykować. Po pierwszym dziecku weszłam do błyszczącego domu i teraz też na to liczę

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Ja takie kurtki piorę zawsze w pralni :) szkoda byłoby ją zniszczyć ;)

reklama
Cześć Dziewczynki :) nie było mnie wczoraj cały dzień, bo z synkiem pojechaliśmy pochodzić po CH i do figloraju :)

Majka ja dla synka miałam kamizelkę puchowa z zary i po praniu, mimo najdelikatniejszego- programu ręcznego i tak już nie była taka ładna po praniu, puch osiadł w dół, także nie wiem co masz zrobić :( może po prostu całą kurtkę spróbuj potraktować wilgotną ściereczką? Albo chusteczkami nawilzajacymi dla dzieci? Ja odkąd mam dziecko, to te chusteczki mają u mnie wiele zastosowań :D jeśli pisałam priv do Beaty odnośnie wątku zamkniętego, to do Ciebie również mam napisać czy już nie?

Do góry