reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Heh u mnie też nikt nie pije ( mój jest w pracy, rodzice balują, koleżanki też, więc siedzę z siostrą i dziadkami przed tv). Więc mamy truskawkowy i owoce tropikalne heh ;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Ja dostałam od męża truskawkowy i morelowy z Lidia [emoji1] będzie nas więcej ciążowo-karmiacych Mamuś, więc jak nic się przyda! [emoji483] [emoji484] [emoji485] [emoji156] [emoji168] [emoji178]
Właśnie leżę po obiedzie i magazynuję siły na wieczór. Dobrej zabawy dziewczyny!
I zdrowia wszystkim chorującym [emoji8]

0d1yhqvkorvfo1vd.png
U nas będzie jeszcze ze matka karmiąca i panie Kierowczynie więc sobie wypijemy;) a powiem wam że to już moj 3 sylwester z piccolo. Jakoś tak wychodziło ze zgłaszałem się na kierowcę:)

p19u9jcg81ehxczt.png

U nas będzie jeszcze ze matka karmiąca i panie Kierowczynie więc sobie wypijemy;) a powiem wam że to już moj 3 sylwester z piccolo. Jakoś tak wychodziło ze zgłaszałem się na kierowcę:)

p19u9jcg81ehxczt.png
Mój zawsze jest kierowcą, bo ja nienawidze gdy pije . Ale sama nie sobie nie odmawiałam - rodzice pozwalali bo nie sprawialam problemów [emoji23][emoji23][emoji23] Koleżanki chowały te flaszki przed imprezami a ja do mamy " mamo moge sobie wodke włożyć do zamrażalnika?" A teraz na swojej 18 nie będę piła [emoji23][emoji23][emoji23] ale czego się nie robi dla tego maleństwa pod serduszkiem:)

w57vyx8dubspq12k.png

Dzis sylwester a ja się tak źle czuje [emoji29][emoji19]
Brzuch mnie zaczął bolec i kregosłup. Do tego sił zero.
Mąż w pracy wróci dopiero jutro wieczorem. A ja sama z synkiem 4 latka. Chociaż tyle , że ten synek w brzuszku co jakiś czas się wierci i sił dodaje [emoji4][emoji3]
Życzę wam udanego sylwestra Mamuśki [emoji8][emoji9][emoji11]

Mój zawsze jest kierowcą, bo ja nienawidze gdy pije . Ale sama nie sobie nie odmawiałam - rodzice pozwalali bo nie sprawialam problemów [emoji23][emoji23][emoji23] Koleżanki chowały te flaszki przed imprezami a ja do mamy " mamo moge sobie wodke włożyć do zamrażalnika?" A teraz na swojej 18 nie będę piła [emoji23][emoji23][emoji23] ale czego się nie robi dla tego maleństwa pod serduszkiem:)

w57vyx8dubspq12k.png
Hehe jak miałam 18 lat...;) hahaha ;)
Od paru lat jestem bardzo malolitrazowa. Kieliszek lub dwa kieliszki wina, piwo i już mi się nie chce pić więc niech chociaż ten mój się napije. A że rzadko ma okazje bo non stop praca:) to niech chociaż w sylwka skorzysta ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Mam pytanko . Czy osoby które mają jakieś blizny na szyjce np po porodzie po nacieciu krocza . Bądź np wycięciu szyjki . Czy te blizny was w ciąży nie zaczęły bolec ? Czuję straszne parcie na te blizny . Nie boli bóg wie jak. Ale jednak boli i odczuwam dyskomfort. Zastanawiam się czy to normalne.

My idziemy do mojego brata na sylwestra muszę zrobić jeszcze dwie sałatki , nadal plamie troszkę mniej intensywny ten brązowy ale jednak . U mnie ten króluje piccolo mam jabłkowy i truskawkowy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie pije prawie wcale, ostatnio przed ciąża trochę wina albo piwa. Po urodzeniu Amelii mi odbiło i wygrało mi się do głowy, że jakby coś się z nią działo to ja muszę być trzeźwa, bo rodzice i rodzina daleko i tak przez 3 lata po porodzie , nie wypilam nawet łyka alkoholu[emoji38] mój mąż tak samo. A przed ciąża - ciągle imprezowaliśmy - wódka się lała strumieniami. Weekend w weekend.

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Ja nie pije prawie wcale, ostatnio przed ciąża trochę wina albo piwa. Po urodzeniu Amelii mi odbiło i wygrało mi się do głowy, że jakby coś się z nią działo to ja muszę być trzeźwa, bo rodzice i rodzina daleko i tak przez 3 lata po porodzie , nie wypilam nawet łyka alkoholu[emoji38] mój mąż tak samo. A przed ciąża - ciągle imprezowaliśmy - wódka się lała strumieniami. Weekend w weekend.

w57vxzkr0voyai9q.png
Też tak mialam [emoji23] do 3 lat syna nic.To jak zaczęłam pić po łyczku to normalnie się rozpiłam hahaha było lato i pewnego tygodnia to 4 razy w tyg po jednym piwie wypiłam na wieczór. Mój mąż jak to widział to nie dowierzał. [emoji23][emoji23]
Teraz celibat alkoholowy a potem pewnie będę mieć powtórkę i blokade na kolejne 3 lata . Strasznie boje się coś wypić przy małym dziecku . Jestem nad opiekuncza chyba .

Do góry