reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Heh u mnie też nikt nie pije ( mój jest w pracy, rodzice balują, koleżanki też, więc siedzę z siostrą i dziadkami przed tv). Więc mamy truskawkowy i owoce tropikalne heh ;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Ja dostałam od męża truskawkowy i morelowy z Lidia [emoji1] będzie nas więcej ciążowo-karmiacych Mamuś, więc jak nic się przyda! [emoji483] [emoji484] [emoji485] [emoji156] [emoji168] [emoji178]
Właśnie leżę po obiedzie i magazynuję siły na wieczór. Dobrej zabawy dziewczyny!
I zdrowia wszystkim chorującym [emoji8]

0d1yhqvkorvfo1vd.png
U nas będzie jeszcze ze matka karmiąca i panie Kierowczynie więc sobie wypijemy;) a powiem wam że to już moj 3 sylwester z piccolo. Jakoś tak wychodziło ze zgłaszałem się na kierowcę:)

p19u9jcg81ehxczt.png

U nas będzie jeszcze ze matka karmiąca i panie Kierowczynie więc sobie wypijemy;) a powiem wam że to już moj 3 sylwester z piccolo. Jakoś tak wychodziło ze zgłaszałem się na kierowcę:)

p19u9jcg81ehxczt.png
Mój zawsze jest kierowcą, bo ja nienawidze gdy pije . Ale sama nie sobie nie odmawiałam - rodzice pozwalali bo nie sprawialam problemów [emoji23][emoji23][emoji23] Koleżanki chowały te flaszki przed imprezami a ja do mamy " mamo moge sobie wodke włożyć do zamrażalnika?" A teraz na swojej 18 nie będę piła [emoji23][emoji23][emoji23] ale czego się nie robi dla tego maleństwa pod serduszkiem:)

w57vyx8dubspq12k.png

Dzis sylwester a ja się tak źle czuje [emoji29][emoji19]
Brzuch mnie zaczął bolec i kregosłup. Do tego sił zero.
Mąż w pracy wróci dopiero jutro wieczorem. A ja sama z synkiem 4 latka. Chociaż tyle , że ten synek w brzuszku co jakiś czas się wierci i sił dodaje [emoji4][emoji3]
Życzę wam udanego sylwestra Mamuśki [emoji8][emoji9][emoji11]

Mój zawsze jest kierowcą, bo ja nienawidze gdy pije . Ale sama nie sobie nie odmawiałam - rodzice pozwalali bo nie sprawialam problemów [emoji23][emoji23][emoji23] Koleżanki chowały te flaszki przed imprezami a ja do mamy " mamo moge sobie wodke włożyć do zamrażalnika?" A teraz na swojej 18 nie będę piła [emoji23][emoji23][emoji23] ale czego się nie robi dla tego maleństwa pod serduszkiem:)

w57vyx8dubspq12k.png
Hehe jak miałam 18 lat...;) hahaha ;)
Od paru lat jestem bardzo malolitrazowa. Kieliszek lub dwa kieliszki wina, piwo i już mi się nie chce pić więc niech chociaż ten mój się napije. A że rzadko ma okazje bo non stop praca:) to niech chociaż w sylwka skorzysta ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Mam pytanko . Czy osoby które mają jakieś blizny na szyjce np po porodzie po nacieciu krocza . Bądź np wycięciu szyjki . Czy te blizny was w ciąży nie zaczęły bolec ? Czuję straszne parcie na te blizny . Nie boli bóg wie jak. Ale jednak boli i odczuwam dyskomfort. Zastanawiam się czy to normalne.

My idziemy do mojego brata na sylwestra muszę zrobić jeszcze dwie sałatki , nadal plamie troszkę mniej intensywny ten brązowy ale jednak . U mnie ten króluje piccolo mam jabłkowy i truskawkowy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie pije prawie wcale, ostatnio przed ciąża trochę wina albo piwa. Po urodzeniu Amelii mi odbiło i wygrało mi się do głowy, że jakby coś się z nią działo to ja muszę być trzeźwa, bo rodzice i rodzina daleko i tak przez 3 lata po porodzie , nie wypilam nawet łyka alkoholu[emoji38] mój mąż tak samo. A przed ciąża - ciągle imprezowaliśmy - wódka się lała strumieniami. Weekend w weekend.

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Ja nie pije prawie wcale, ostatnio przed ciąża trochę wina albo piwa. Po urodzeniu Amelii mi odbiło i wygrało mi się do głowy, że jakby coś się z nią działo to ja muszę być trzeźwa, bo rodzice i rodzina daleko i tak przez 3 lata po porodzie , nie wypilam nawet łyka alkoholu[emoji38] mój mąż tak samo. A przed ciąża - ciągle imprezowaliśmy - wódka się lała strumieniami. Weekend w weekend.

w57vxzkr0voyai9q.png
Też tak mialam [emoji23] do 3 lat syna nic.To jak zaczęłam pić po łyczku to normalnie się rozpiłam hahaha było lato i pewnego tygodnia to 4 razy w tyg po jednym piwie wypiłam na wieczór. Mój mąż jak to widział to nie dowierzał. [emoji23][emoji23]
Teraz celibat alkoholowy a potem pewnie będę mieć powtórkę i blokade na kolejne 3 lata . Strasznie boje się coś wypić przy małym dziecku . Jestem nad opiekuncza chyba .

Do góry