reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Chodzę do lekarza co 2 tyg. Na początku miałam bóle podbrzusza więc co wizyte. Ale teraz jak jest w porzatku to no co druga . Czyli 4 tyg. [emoji4]Dziewczyny jak często lekarz na wizytach bada was ginekologicznie na fotelach bo mnie badał tylko na początku jak narzekałam na plamienia teraz w ogóle, wiec jeśli by się coś działo to chyba nie jest w stanie nic twierdzić robi tylko usg. Dodam ze cytologi tez mi jeszcze nie robił, ja zawsze robiłam regularnie co pół roku ale nie u tego lekarza tylko na NFZ . Już się nawet zastanawiałam czy to może dlatego ze mąż ze mną chodzi na każda wizytę ale to chyba bez sensu zawsze może wyjść.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ja mam badanie na fotelu co wizytę.Dziewczyny jak często lekarz na wizytach bada was ginekologicznie na fotelach bo mnie badał tylko na początku jak narzekałam na plamienia teraz w ogóle, wiec jeśli by się coś działo to chyba nie jest w stanie nic twierdzić robi tylko usg. Dodam ze cytologi tez mi jeszcze nie robił, ja zawsze robiłam regularnie co pół roku ale nie u tego lekarza tylko na NFZ . Już się nawet zastanawiałam czy to może dlatego ze mąż ze mną chodzi na każda wizytę ale to chyba bez sensu zawsze może wyjść.
U
użytkownik 16
Gość
Mi szyjkę to chyba tylko z raz badała. A I ostatnio na fotelu byłam ale to dlatego że nieustannie mam infekcje i chciała sprawdzić czy ostatnie leki coś pomogły. Cytologi i tez nie mialam robionej bo bez sensu robić gdy ma się takie coś jak ja w pochwie[emoji37]Dziewczyny jak często lekarz na wizytach bada was ginekologicznie na fotelach bo mnie badał tylko na początku jak narzekałam na plamienia teraz w ogóle, wiec jeśli by się coś działo to chyba nie jest w stanie nic twierdzić robi tylko usg. Dodam ze cytologi tez mi jeszcze nie robił, ja zawsze robiłam regularnie co pół roku ale nie u tego lekarza tylko na NFZ . Już się nawet zastanawiałam czy to może dlatego ze mąż ze mną chodzi na każda wizytę ale to chyba bez sensu zawsze może wyjść.
Marciotek88
Mam badanie co wizytę. Sprawdza wszystko na fotelu później dopiero usg.Dziewczyny jak często lekarz na wizytach bada was ginekologicznie na fotelach bo mnie badał tylko na początku jak narzekałam na plamienia teraz w ogóle, wiec jeśli by się coś działo to chyba nie jest w stanie nic twierdzić robi tylko usg. Dodam ze cytologi tez mi jeszcze nie robił, ja zawsze robiłam regularnie co pół roku ale nie u tego lekarza tylko na NFZ . Już się nawet zastanawiałam czy to może dlatego ze mąż ze mną chodzi na każda wizytę ale to chyba bez sensu zawsze może wyjść.
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
motylek05
Mnie badał raz .3tyg. Temu na wizycieDziewczyny jak często lekarz na wizytach bada was ginekologicznie na fotelach bo mnie badał tylko na początku jak narzekałam na plamienia teraz w ogóle, wiec jeśli by się coś działo to chyba nie jest w stanie nic twierdzić robi tylko usg. Dodam ze cytologi tez mi jeszcze nie robił, ja zawsze robiłam regularnie co pół roku ale nie u tego lekarza tylko na NFZ . Już się nawet zastanawiałam czy to może dlatego ze mąż ze mną chodzi na każda wizytę ale to chyba bez sensu zawsze może wyjść.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ale nie kazdy chce patrzeć jak obcy gacet pcha lapy gdzie nie trzeba [emoji3][emoji23]Mnie tez nie badał. Chyba dlatego, że się nie uskarżam. Ostatni raz w 12 tc. Mąż zawsze jest blisko. I nie odwraca się plecami. Przecież juz to widział nie raz [emoji12]