reklama
U
użytkownik 16
Gość
mlodamama21
Fanka BB :)
Zając Czerwcowy
Mnie boli jak zdejmuje... momentalnie mam takie ,,jeb" opad i to boli jak nie wiem... później już jest ok
U
użytkownik 16
Gość
Ja mam dalej zakaz seksu ale od czasu do czasu pozwalamy sobie delikatnie.
W pierwszej ciąży chodziłam bardzo długo z rozwarciem na 2 cm ale z szyjka nic się nie działo a i poród bardzo wolno postępował tydzień przed terminem urodziłam.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
W pierwszej ciąży chodziłam bardzo długo z rozwarciem na 2 cm ale z szyjka nic się nie działo a i poród bardzo wolno postępował tydzień przed terminem urodziłam.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 167877
Gość
Spokojnie. Ja od początku 6 miesiaca . Latałam z rozwarciem na dwa palce. I tak już zostało. W 9 miesiącu dopiero na 2 i pół. I jak pojechałam do szpitala rodzic to na 3. Nic nie miałam zakładane i dalam radę. Jakbyś miała bóg wie jakie rozwarcie to wtedy powód do niepokoju. A na dzień dzisiejszy są szwy i passary . Lekarze w ostateczności na pewno pomogą [emoji6][emoji6] wypoczywaj w wolnych chwilach .23.01 prenatalne u niej. jeśli cos mnie będzie boleć itp mam dzwonić do niej.
tynka2506
Dziewczyny jak często lekarz na wizytach bada was ginekologicznie na fotelach bo mnie badał tylko na początku jak narzekałam na plamienia teraz w ogóle, wiec jeśli by się coś działo to chyba nie jest w stanie nic twierdzić robi tylko usg. Dodam ze cytologi tez mi jeszcze nie robił, ja zawsze robiłam regularnie co pół roku ale nie u tego lekarza tylko na NFZ . Już się nawet zastanawiałam czy to może dlatego ze mąż ze mną chodzi na każda wizytę ale to chyba bez sensu zawsze może wyjść.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Arya88
Dziewczyny jak często lekarz na wizytach bada was ginekologicznie na fotelach bo mnie badał tylko na początku jak narzekałam na plamienia teraz w ogóle, wiec jeśli by się coś działo to chyba nie jest w stanie nic twierdzić robi tylko usg. Dodam ze cytologi tez mi jeszcze nie robił, ja zawsze robiłam regularnie co pół roku ale nie u tego lekarza tylko na NFZ . Już się nawet zastanawiałam czy to może dlatego ze mąż ze mną chodzi na każda wizytę ale to chyba bez sensu zawsze może wyjść.
Mine lekarz bada na każdej wizycie, cytologię miałam bo ostatnią robiłam w grudniu rok temu. Potem woła męża na usg