reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja o dziwo z piersiami nie mialam żadnego problemu i nie mam nadal. Az się boje czy to dobrze choć z drugiej strony jakby miały mi jeszcze bardziej urosnąć to bym się zachlastała bo normalne są wielkie[emoji15]

Mnie tez cycory bola okropnie! Samo dostawienie biustnosza mnie boli [emoji53]

Mnie boli jak zdejmuje... momentalnie mam takie ,,jeb" opad ;) i to boli jak nie wiem... później już jest ok :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja mam dalej zakaz seksu ale od czasu do czasu pozwalamy sobie delikatnie.
W pierwszej ciąży chodziłam bardzo długo z rozwarciem na 2 cm ale z szyjka nic się nie działo a i poród bardzo wolno postępował tydzień przed terminem urodziłam.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

23.01 prenatalne u niej. jeśli cos mnie będzie boleć itp mam dzwonić do niej.

w57vyx8dubspq12k.png
Spokojnie. Ja od początku 6 miesiaca . Latałam z rozwarciem na dwa palce. I tak już zostało. W 9 miesiącu dopiero na 2 i pół. I jak pojechałam do szpitala rodzic to na 3. Nic nie miałam zakładane i dalam radę. Jakbyś miała bóg wie jakie rozwarcie to wtedy powód do niepokoju. A na dzień dzisiejszy są szwy i passary . Lekarze w ostateczności na pewno pomogą [emoji6][emoji6] wypoczywaj w wolnych chwilach .

Dziewczyny jak często lekarz na wizytach bada was ginekologicznie na fotelach bo mnie badał tylko na początku jak narzekałam na plamienia teraz w ogóle, wiec jeśli by się coś działo to chyba nie jest w stanie nic twierdzić robi tylko usg. Dodam ze cytologi tez mi jeszcze nie robił, ja zawsze robiłam regularnie co pół roku ale nie u tego lekarza tylko na NFZ . Już się nawet zastanawiałam czy to może dlatego ze mąż ze mną chodzi na każda wizytę ale to chyba bez sensu zawsze może wyjść.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jak często lekarz na wizytach bada was ginekologicznie na fotelach bo mnie badał tylko na początku jak narzekałam na plamienia teraz w ogóle, wiec jeśli by się coś działo to chyba nie jest w stanie nic twierdzić robi tylko usg. Dodam ze cytologi tez mi jeszcze nie robił, ja zawsze robiłam regularnie co pół roku ale nie u tego lekarza tylko na NFZ . Już się nawet zastanawiałam czy to może dlatego ze mąż ze mną chodzi na każda wizytę ale to chyba bez sensu zawsze może wyjść.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mine lekarz bada na każdej wizycie, cytologię miałam bo ostatnią robiłam w grudniu rok temu. Potem woła męża na usg

7u223e3kwboc3bjp.png

Do góry